پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ژامبون و تخم مرغ فنجانی


طرز تهیه ژامبون و تخم مرغ فنجانی

اگر به دنبال صبحانه‌ای متفاوت هستید ژامبون و تخم‌مرغ فنجانی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

● مواد لازم :
▪ ژامبون : ۶ تکه
▪ نان : ۶ تکه
▪ پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه
ر تخم‌مرغ : ۶ عدد
▪ …

اگر به دنبال صبحانه‌ای متفاوت هستید ژامبون و تخم‌مرغ فنجانی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

مواد لازم :

ژامبون :

۶ تکه

نان :

۶ تکه

پنیر چدار رنده شده :

نصف پیمانه

ر تخم‌مرغ : ۶ عدد

نمک و فلفل :

به مقدار کافی

طرز تهیه :

فر را از قبل روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.

درون یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید.

درون تابه بزرگی ژامبون‌ها را به مدت ۵- ۳ دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند.سپس آن‌ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک‌کن قرار دهید.

نان‌ها را یا با استفاده از کیک‌بر به اندازه کف قالب‌ها برش دهید و آن‌ها را درون کف قالب‌ها قرار دهید.

تکه‌های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان‌ها بپیچانید.

در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید.

روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخم‌مرغ بشکنید.

قالب را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا حدی که ژامبون‌ها ترد شده و تخم‌مرغ‌ها بپزند، حرارت دهید.

سپس با یک چاقو دور دیواره هر قالب را آزاد کرده و آن‌ها را بیرون آورید.

نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کرده و تا سرد نشده، میل کنید.