دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مسقطی
• مواد لازم
نصف پیمانه نشاسته پودرشده
نصف پیمانه روغن مایع
۲ پیمانه شکر
۴ پیمانه آب سرد
نصف پیمانه گلاب
۵۰ گرم خلال بادام
یک قاشق مرباخوری دانه هل
پودر پسته و دانه هل (برای تزئین)
• طرز تهیه
۱. ابتدا خلالهای بادام را همراه مقداری آرد داخل تابه کوچکی بریزید و تفت دهید. (توجه داشته باشید تفت دادن بادام بدون آرد، سبب سوختن آن میشود.)
۲. آب سرد را داخل قابلمه کوچکی از جنس استیل بریزید. کمکم نشاسته را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشود. پس از آن، شکر و روغن مایع را به نشاسته و آب اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. قابلمه را روی شعله کم اجاق گاز قرار داده و به هم زدن ادامه دهید، سپس گلاب را اضافه کنید.
۳. پس از غلیظ شدن مواد، خلالهای بادام تفت داده شده و دانههای هل را اضافه کنید و بگذارید تا مواد غلیظتر شوند، سپس مسقطی آماده شده را در ظرف مورد نظر– که از قبل آماده کردهاید بریزید و روی آن را با پودر پسته و خلال بادام و دانههای هل تزئین کنید.
۴. بگذارید تا مسقطی سرد شود، سپس با چاقو آن را برش دهید و در همان ظرف سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست