دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

مانیکوتی بوقلمون و بروکلی


مانیکوتی بوقلمون و بروکلی

مانیکوتی نوعی پاستای ایتالیایی به شکل لوله های بزرگ است که داخل آن را پر از پنیر، گوجه و ... می کنند. مانیکوتی به معنای "آستین کوتاه" است.

مانیکوتی نوعی پاستای ایتالیایی به شکل لوله های بزرگ است که داخل آن را پر از پنیر، گوجه و ... می کنند. مانیکوتی به معنای "آستین کوتاه" است.

• مواد لازم:

۸ عدد پاستای مانیکوتی نپخته

۳۴۰ گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون

۱ عدد پیاز متوسط، خرد شده (حدود نیم فنجان)

نیم قاشق چایخوری سیر و نمک

۱ بسته ماست بدون چربی ساده

یک و نیم فنجان بروکلی خرد شده

یک و نیم فنجان پنیر موزارلا، رنده شده

۱ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی

۱ بسته ۴۰۰ گرمی سس پاستا با طعم گوجه

• دستور تهیه:

۱. فر را بگذارید روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شود. ظرف فر را با اسپری آشپزی چرب کنید.

۲. پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید و با آب سرد آبکشی کنید. در ماهیتابه ای، بوقلمون، پیاز و سیر و نمک را روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه بپزید و دائماً هم بزنید تا گوشت دیگر صورتی رنگ نباشد. سپس از روی حرارت بردارید و ماست، بروکلی، نیم فنجان پنیر و ادویه ایتالیایی را اضافه کنید.

۳. نیم فنجان سس پاستا را در ظرف فر بریزید و پخش کنید. با قاشق از مخلوط گوشت داخل پاستاها بریزید و در ظرف فر بچینید. بقیه سس را روی پاستاها بریزید. روی ظرف را فویل بکشید و حدود ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا داغ و حبابدار شوند. بقیه پنیر را روی آن بپاشید و ۵ دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود.