چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مدیران ظاهرا قوی اما واقعا بی کفایت
کاملا واضح است که یک مدیر قوی و کارآمد بسیار بهتر از مدیر ضعیف و بی کفایت است. همه ما هم می توانیم به خوبی یک مدیر قوی را از مدیر ضعیف تشخیص دهیم. اما مساله این است که گاهی یک مدیر ضعیف نقش آدم قوی و کارآمد را بازی می کند و اطرافیان را گول می زند. اما با نگاه دقیق به باورهای آنها به عنوان رهبر قدرتمند، می توان تشخیص داد که باورها و رفتارهای آنها خطرناک و مخرب هستند. رفتارهایی که می تواند به از بین رفتن یک سازمان منجر شود.
این فقط یک بخش از کار کردن با مدیر ضعیفی است که تصور می کند قوی است. بدتر از آن زمانی است که در طولانی مدت متوجه می شوید همه اشتباه ها را شما انجام داده اید. ویژگی ها و رفتارهایی مدیرتان که تصور می کردید درست است، درست برعکس است و به جای اینکه شما را به انجام درست امور هدایت کند، باعث می شود همچون یک نارنجک همه چیز را ویران کنید.
در اینجا چهار نشانه از مدیران بی کفایت را نام برده ایم که تصور یا تظاهر به قوی و کارآمد بودن، می کنند.
۱. او همه چیز را می داند
برخی از مشاغل با مدیران ارشد و موسسان شرکت ها در ارتباط مستقیم هستند. آنها برای ساعت های طولانی در روز یا حتی چند روز در هفته جلسه دارند. این مساله کمک می کند تا این افراد بتوانند مدیران ضعیف و قوی را از هم تشخیص دهند. در واقع می توان یک الگویی برای مدیران در نظر گرفت: مدیری که ضعیف است، ادعای بیشتر هم دارد و خود را عقل کل نشان می دهد.
مدیران بی کفایت اصولا ساعت های متمادی، بی وقفه و بدون کمک دیگران در مورد شغل خود صحبت می کنند. چیزی در دنیا نیست که آنها ندانند، به هیچ کس برای مشاوره نیاز ندارند و به نظر خود، همه اطلاعات لازم را دارند. کار کردن با این افراد همچون گیر افتادن در تنگ ماهی است در حالیکه دنیای واقعی در بیرون از این تنگ جریان دارد.
مکالمه با مدیران واقعا موفق درست برعکس این است. آنها هنگام صحبت در مورد کسب و کار خویش، دیگران را نیز در صحبت هایشان شریک می کنند. مدیران موفق می دانند که همه چیز شغل خود را به خوبی نمی دانند و به همین دلیل همیشه گروهی قوی دارند و با اطمینان به آنها کارها را پیش می برند.
۲. او همیشه مشغول است
مدیریت یک شغل، بخش، پروژه، گروه یا تیم کار زمان گیر و خسته کننده است. اما نشانه یک مدیر موفق این نیست که همیشه مشغول باشد و برای هیچ کس وقت نداشته باشد. اگر هیچ زمانی برای فکر کردن نداشته باشید، اگر نتوانید چند دقیقه در روز بیرون قدم بزنید تا ذهنتان باز شود، در واقع یک مدیر واقعی و با کفایت نیستید.
اگر شما نتوانید برای پیشرفت شغل خود زمان بگذارید و امور را سازمان دهی کنید، چه کسی باید این کار را انجام دهد؟
۳. همیشه دید منفی داشتن به دیگران
مکالمات مدیران موفق با کارمندان، مشتری یا فروشنده ها همیشه در جهت مثبت و مسیر پیشرفت قرار دارد . مدیران قوی همیشه به دنبال یافتن موفقیت در دیگران هستند. آنها عموما روی کارهای دستی که انجام شده تمرکز دارند و می خواهند تلاش ها به موفقیت ختم شود. اما درست برعکس، یک مدیر بی کفایت اصولا به همه چیز بدبینانه نگاه می کند. آنها همیشه روی مسایلی تمرکز می کنند که بد پیش رفته است و سعی می کنند تا مسایل ساده را به مشکلات بزرگ تبدیل کنند.
مدیران موفق آدم های خوش بین و ساده ای نیستند. آنها همه مسایل را به درستی می بینند و اشتباه های افراد را به خوبی تشخیص می دهند اما به طور ذاتی به دنبال شایستگی و موفقیت در دیگران هستند و آن را تقدیر می کنند.
۴. فقط دو واکنش از خود نشان می دهند
مدیران ضعیفی که خود را قوی فرض می کنند اصولا با یکی از این دو حالت در جلسات گزارش امور حاضر می شوند: یا آنها مسوول هستند یا آنها آنجا نیستند. اگر آنها در اتاق باشند، بدون شک آنها مدیر و مسوول هستند.
مدیران موفق درست برعکس این رفتار را دارند. آنها راه سومی هم برای برخورد با کارمندان خود دارند. آنها خود را همچون دیگر کارمندان می دانند. مدیران موفق به اندازه کافی به موقعیت خود اعتماد دارند و نیاز نیست تا در همه جا موقعیت مدیریتی خود را به دیگران یادآوری کنند. آنها می توانند در صورت لزوم در جلسات کاری در کنار دیگر کارمندان بنشینند و گزارش های دیگران را گوش کنند و لازم نیست حتما روی صندلی مدیریتی و در راس میز بنشیند. این کار باعث می شود تا کارمندان احساس راحتی بیشتر با مدیر خود داشته باشند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست