یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

سوپ سبزیجات | طرز تهیه سوپ سبزیجات فصلی


مواد لازم سوپ سبزیجات فصلی

سیب زمینی  2 عدد بزرگ

هویج 3 عدد متوسط

کدو خیاری 2 عدد

کرم فرش 2 قاشق غذاخوری

جعفری چند برگ برای تزیین

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

عصاره سبزیجات  1 عدد

نمک و فلفل آسیاب شده  به مقدار لازم

آب 2 پیمانه

ادویه به دلخواه


سوپ سبزیجات | طرز تهیه سوپ سبزیجات فصلی

طرز تهیه سوپ سبزیجات فصلی

    ابتدا سبزیجات (سیب زمینی، هویج و کدو) را می شوییم و پوست می کنیم. سپس آنها را در قطعات مکعبی شکل در اندازه 1.5 سانتی خرد می کنیم.
    در یک قابلمه گود روغن زیتون می ریزیم و روی اجاق گاز ( با حرارت متوسط) قرار می دهیم. سبزیجات خرد شده را در قابلمه ریخته و مدتی تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.( حدود 7 دقیقه)
    عصاره سبزیجات را در 2 پیمانه آب جوشیده حل می کنیم و به سبزیجات اضافه می کنیم. نمک و فلفل را هم اضافه کرده، اجازه می دهیم 15 دقیقه سبزیجات بپزند(توجه داشته باشید که در صورت استفاده از عصاره سبزیجات به دلیل داشتن نمک، استفاده از نمک با احتیاط انجام شود).
    سوپ پخته شده را در مخلوط کن می ریزیم (اگر ادویه خاصی دوست داریم، اضافه می کنیم) و خوب صاف می کنیم تا یکدست شود.
    سوپ را در ظرف موردنظر برای سرو می ریزیم ،با چند برگ جعفری تزیین می کنیم و یک قاشق کرم فرش روی آن قرار می دهیم و به همراه نان سرو می کنیم.


سوپ سبزیجات | طرز تهیه سوپ سبزیجات فصلی

نکات تکمیلی در مورد سوپ سبزیجات

سوپ سبزیجات جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سوپ سبزیجات را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

سوپ سبزیجات ، طرز تهیه سوپ سبزیجات فصلی