چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
پیتزا لوبیا
مواد لازم
چهار قاشق غذاخوری روغن هسته انگور
نمک
یک فنجان آب گوشت گوساله
یک عدد نان پیتزا
یک فنجان لوبیا قرمز پخته
۱۰۰ گرم کاهوی خرد شده
دو عدد گوجهفرنگی در اندازه متوسط
نصف فنجان آووکادوی پوست کنده و خرد شده
۲۲۰ گرم پنیر چدار رنده شده
یکچهارم فنجان برگ نعنا
یک قاشق غذاخوری سرکه
طرز تهیه
لوبیاها را که از قبل پختهاید در ماهیتابهای بزرگ ریخته و کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و با بیفتک کوب آن را ورقهای کنید. برای خوشطعم شدن لوبیاها، آب گوشت و پنیر چدار را به آن اضافه کرده و بهمدت سه دقیقه روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید. کف ماهیتابهای را در اندازه متوسط با روغن هسته انگور چرب کرده و نان پیتزا را کمی تفت دهید. کف ظرف شیشهای را چرب کرده، نان را در کف ظرف گذاشته، لوبیاها را روی نان ریخته، آووکادو، گوجهفرنگی، نمک و نعنا را به همراه پنیر پیتزا به آن اضافه کرده و بهمدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. در پایان کاهو و سرکه را به آن اضافه کرده و میل کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست