چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

پیتزا لوبیا


پیتزا لوبیا

● مواد لازم
▪ چهار قاشق غذاخوری روغن هسته انگور
▪ نمک
▪ یک فنجان آب گوشت گوساله
▪ یک عدد نان پیتزا
▪ یک فنجان لوبیا قرمز پخته
▪ ۱۰۰ گرم کاهوی خرد شده
▪ دو عدد گوجه‌فرنگی در اندازه …

مواد لازم

چهار قاشق غذاخوری روغن هسته انگور

نمک

یک فنجان آب گوشت گوساله

یک عدد نان پیتزا

یک فنجان لوبیا قرمز پخته

۱۰۰ گرم کاهوی خرد شده

دو عدد گوجه‌فرنگی در اندازه متوسط

نصف فنجان آووکادوی پوست کنده و خرد شده

۲۲۰ گرم پنیر چدار رنده شده

یکچهارم فنجان برگ نعنا

یک قاشق غذاخوری سرکه

طرز تهیه

لوبیاها را که از قبل پخته‌اید در ماهیتابه‌ای بزرگ ریخته و کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و با بیفتک کوب آن را ورقه‌ای کنید. برای خوش‌طعم ‌شدن لوبیاها، آب گوشت و پنیر چدار را به آن اضافه کرده و به‌مدت سه دقیقه روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید. کف ماهیتابه‌ای را در اندازه متوسط با روغن هسته انگور چرب کرده و نان پیتزا را کمی تفت دهید. کف ظرف شیشه‌ای را چرب کرده، نان را در کف ظرف گذاشته، لوبیاها را روی نان ریخته، آووکادو، گوجه‌فرنگی، نمک و نعنا را به همراه پنیر پیتزا به آن اضافه کرده و به‌مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. در پایان کاهو و سرکه را به آن اضافه کرده و میل کنید.