یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا
نحوه صحیح فریز کردن موادغذایی
![نحوه صحیح فریز کردن موادغذایی](/web/imgs/16/1/1nfhw1.jpeg)
برای فریز کردن صحیح مواد غذایی و دانستن این که چه مواد غذایی قابل فریز کردن است، این مطلب را مطالعه کنید.
اگرچه توصیه نمی شود که از موادغذایی فریز شده استفاده کنید اما عمر مفید موادغذایی فریز شده به قرار زیر است:
مرغ یا بوقلمون کامل – یک سال
گوشت چرخ کرده- ۳ تا ۴ ماه
سبزیجات- ۸ تا ۱۰ ماه
میوه- ۸ ماه
تماس با هوا باعث خشک شدن (سوختگی) موادغذایی می شود بنابراین قسمت هایی را که دچار خشکی شده است، قبل از پخت جدا کنید.
• فریز کردن موادغذایی:
به طور کلی می توان هر نوع غذا را فریز کرد به جز تخم مرغ و کنسروهای غذایی. کیفیت غذایی که در دمای صفر درجه قرار می گیرد به مرور زمان کاهش پیدا می کند.
نکته: غذا را در کاغذ فویل آلومینیومی بپیچید یا در کیسه پلاستیکی به گونه ای بسته بندی کنید تا هوایی داخل آن نباشد.
![](/imgs/no-img-200.png)
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 رئیس جمهور ستاد انتخابات کشور
قتل آلودگی هوا تهران هواشناسی شهرداری تهران سرقت پلیس راهور پلیس سازمان هواشناسی سلامت آموزش و پرورش محیط زیست
دولت چهاردهم خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا بورس بانک مرکزی قیمت خودرو حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم دلار واردات خودرو
ماه محرم سینمای ایران سریال رامبد جوان هنرمندان تلویزیون الناز شاکردوست سینما کتاب
کنکور ۱۴۰۳ حافظه
روسیه آمریکا جو بایدن رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه انگلیس فلسطین چین دونالد ترامپ حماس ولادیمیر پوتین
یورو 2024 فوتبال استقلال پرسپولیس تیم ملی آلمان خوان کارلوس گاریدو تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند ترکیه لیگ برتر کریستیانو رونالدو بازی
هوش مصنوعی سرطان فناوری سامسونگ ناسا نخبگان ایلان ماسک امنیت سایبری آیفون
کاهش وزن میگرن