پنجشنبه, ۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 27 February, 2025
مجله ویستا
نحوه صحیح فریز کردن موادغذایی

برای فریز کردن صحیح مواد غذایی و دانستن این که چه مواد غذایی قابل فریز کردن است، این مطلب را مطالعه کنید.
اگرچه توصیه نمی شود که از موادغذایی فریز شده استفاده کنید اما عمر مفید موادغذایی فریز شده به قرار زیر است:
مرغ یا بوقلمون کامل – یک سال
گوشت چرخ کرده- ۳ تا ۴ ماه
سبزیجات- ۸ تا ۱۰ ماه
میوه- ۸ ماه
تماس با هوا باعث خشک شدن (سوختگی) موادغذایی می شود بنابراین قسمت هایی را که دچار خشکی شده است، قبل از پخت جدا کنید.
• فریز کردن موادغذایی:
به طور کلی می توان هر نوع غذا را فریز کرد به جز تخم مرغ و کنسروهای غذایی. کیفیت غذایی که در دمای صفر درجه قرار می گیرد به مرور زمان کاهش پیدا می کند.
نکته: غذا را در کاغذ فویل آلومینیومی بپیچید یا در کیسه پلاستیکی به گونه ای بسته بندی کنید تا هوایی داخل آن نباشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست