دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

دنده کباب


دنده کباب

با آنکه دنده کباب خیلی خاطرخواه دارد ولی روش پختن آن را کمتر کسی می‌داند و نتیجه نهایی چند تکه استخوان سوخته است. اینکه دنده گوسفند استفاده کنید یا گوساله، مهم نیست؛ مهم آن است که گوشت را حداقل یک هفته در یخچال قرار دهید تا بیات شود.

با آنکه دنده کباب خیلی خاطرخواه دارد ولی روش پختن آن را کمتر کسی می‌داند و نتیجه نهایی چند تکه استخوان سوخته است. اینکه دنده گوسفند استفاده کنید یا گوساله، مهم نیست؛ مهم آن است که گوشت را حداقل یک هفته در یخچال قرار دهید تا بیات شود و در این صورت مدت آتش دادن گوشت کمتر می‌شود؛ روی دنده یک لایه چربی است، آن را برندارید تا کباب مطبوع‌تری داشته باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر (نوع اول)

دنده خردشده: ۸۰۰ گرم

سیر: ۲حبه،‌ رنده شده

ترخون ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری

جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری

روغن: ۴ قاشق غذاخوری

سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد لازم برای ۴ نفر (نوع دوم)

دنده خردشده: ۸۰۰ گرم

سس کچاپ: یک‌چهارم پیمانه

عسل: یک قاشق غذاخوری

سرکه سفید: ۴ قاشق غذاخوری

آویشن: یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

سیر: ۲حبه،‌ رنده شده

روش تهیه

۱. برای هر ۲نوع دنده کباب، همه مواد را مخلوط کرده و دنده را حداقل ۲ساعت در مواد قرار دهید تا طعم‌دار شود.

۲. تکه‌های سبزی را از روی دنده‌هایی که داخل سبزی‌ها بوده‌اند برداشته و روی توری و زغال دو طرف را ۸ دقیقه آتش دهید تا کباب شود. نوع دیگر کباب دنده را هم به همین صورت کباب کنید.

نکات

- اگر از دنده گوساله استفاده می‌کنید مدت زمان آتش‌دادن را برای دوطرف ۲دقیقه بیشتر کنید.

- اگر دنده با گوشت است مدت زمان آتش‌دادن را ۴دقیقه برای سمت گوشتی بیشتر کنید.

- دنده‌ها را فقط یک‌بار پشت و رو کنید ولی مواظب باشید تا نسوزد.