دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
اعجوبه های دنیای اینترنت
در دنیا تعداد معدودی وجود دارند که در دنیای خویش تاثیر گذارند. افرادی که به عنوان نخبگانی دنیای اینترنت معرفی شدهاند از آن دسته افراد هستند.
افرادی که دنیای اینترنت را به گونهموثر متحول ساختند، افرادی هستند که به رویاها و آرزوهای شخصی خود بها داده و آنها را به واقعیتهای ملموس تبدیل کردند. این افراد مشهور و نامی قبل از تحقق رویاهایشان تنها افراد عادی و بعضا فقیر یک جامعه بودند.
تفاوتهای فردی از آنجا آغاز می شوند که به عنوان یک انسان شروع به باور رویاها و جان دادن به آرزوهای خود می کنید. تبدیل رویا و آرزوها به واقعیتهای ماموس و پیشرو بطوری که جامعه و آینده افراد آن را متحول سازد، کار بزرگی است اینطور نیست؟ کار که افراد زیر به عنوان نخبگان دنیای اینترنت انجام دادهاند.
● وینت سرف و باب کان
وینت سرف و باب کان Vint Cerf and Bob Kahn افرادی بودند که پروتکل TCP/IP را پایه گذاری کردند.
پروتکلی که بین کامپیوترهای یک شبکه امکان ارتباط و انتقال پیام میدهد. اینترنت بر پایه این پروتکل ساخته شده است.
وینت سرف در یک سخنرانی به نکته جالب توجهی اشاره می کند که اینترنت آینهای تمام نما از اجتماع افراد است.
و نکته دیگر اینکه ارسال هرزنامه، یکی از آثار جانبی رایگان بودن سرویس ایمیل است.
● مایکل هارت
مایکل هارت Michael Hart فردی که اولین کتاب الکترونیک جهان را به تحریر در آورد. او بنیان گذار پروژه گوتنبرگ است و خود او اولین کتابخانه دیجیتال دنیا را جمع آوری کرده است. راهکارها و برنامههای او امروزه زمینه ساز فرصت هایی ارزشمند همچون رسانه الکترونیک و آموزش مجازی شده است.
● ری تام لینسون
ری تام لینسون Ray Tomlinson به "پدر ایمیل" مشهور است. وجود برنامه بی نظیری چون ایمیل یا پست الکترونیکی در دنیای اینترنت، مدیون برنامه نویسی کهنه کار یعنی ری تام لینسون است.
او اولین نفری بود که در حین پی ریزی سرویس ایمیل علامت معروف @ را برای نشانه گذاری در این سرویس برگزید تا امروزه میلیاردها نفر در سراسر دنیا از آن استفاده می کنند.
با توجه به کاربری وسیع اینترنت، میتوان گفت؛ ایمیل یا همان پست الکترونیک یکی از نیازها و ضرورت جامعه و زندگی امروزی بشر است.
پیر مراد امیدیار خالق سرویس خرید و فروش یا eBay. پیر مراد امیدیار مایه مباهات ایران زمین است. او یک کارآفرین دو رگه ایرانی- آمریکایی متولد فرانسه است. امیدیار با بینش و شناخت از طبیعت انسانها، سرویس خرید و فروش eBay را راهاندازی کرد. امیدیار بر این باور است که ابزار یا شی که برای یک نفر ممکن است، بی ارزش باشد، برای دیگری با ارزش و کاربرد داشته باشد. او با همین استدلال و منطق سبب ایجاد و راه اندازی سایت عظیم خرید و فروش یا eBay در عرصه اینترنت شد. سایتی برای داد و ستد و مزایده کالاها و خدمات در سرتاسر جهان که برای خود غولی شده است.
● استیو جابز
استیو جابز یکی از موفق ترین کارآفرینهای نسل حاضر است. موفقیت او داستانی افسانه ای دارد. او در دوره دانشگاهی پس از شش ماه از دانشگاه اخراج شد. زندگی او به سختی میگذشت. به گونهای که در کف اتاق دوستان خود می خوابید و برای گذران زندگی، بطریهای خالی جمع آوری کرده، می فروخت. با این کار او تنها ۵ سنت پول برای غذا بدست میآورد.
با این وجود او همه سختیها را تحمل کرد تا اینکه بالاخره توانست شرکت اپل و شرکت انیمیشن پیکسار را بنیاد گذارد. ابداع و طرحهای این نابغه دنیای فنآوری یعنی استیو جابز برای همیشه در تاریخ جهان اینترنت ثبت شده است.
او چهرهای محبوب و قابل احترام میلیون ها نفر از مردم دنیا است. همچنین سخنرانی قابل در زمینه رمز و راز موفقیت و شکستهای انسانی که بسیار تاثیر گذار است.
چرا که بیشتر انها تجربههای قابل لمس زندگی خود اوست.
● بیل گیتس
ویلیام هنری گیتس سوم مشهور به بیل گیتس رئیس و موسس شرکت مایکروسافت است. او در سیزده سالگی اولین نرم فزار خود را که یک بازی ساده بود، نوشت. گیتس بیشتر وقت خود را با دوست خود پل آلن که در زمینه سخت افزار کامپیوتر مهارت داشت، به برنامه نویسی کامپیوتری میگذراند.
سال ۱۹۷۵ با همکاری پل آلن شرکت کوچکی بنام Microsoft با شعار "در هر خانه یک کامپیوتر" تاسیس کرد. شرکتی که انواع زبانهای برنامه سازی را برای کامپیوترهای مختلف تولید کرده و میکند.
بعدها شرکت مایکروسافت با تولید سیستم عامل گرافیکی Windows و محصولات موفق دیگر گامهای بزرگتری بسوی موفقیت برداشت. طبق آخرین آمار بیش از ۹۵ درصد از دارندگان کامپیوترهای شخصی در سراسر جهان از محصولات مختلف مایکروسافت استفاده میکنند.
بیل گیتس با بیش از ۵۰ میلیارد دلار، ثروتمندترین مرد دنیا شناخته شده است.
● لاری پیج و سرجی برین
کمتر کسی در دنیای اینترنت وجود دارد که نام این دو عجوبه وب یعنی لاری پیج و سرجی برین بنیان گذاران شرکت گوگل را نشنیده باشد.
این دو با خلق موتور جستجوی گوگل، مسیر رشد و توسعه وب را تغییر دادند. شرکت گوگل در آغاز با ایده و سرمایه شخصی آنها تاسیس شد و دیری نپایید که با درخشش سریع خود توانست به غولی دست نیافتنی و محبوب تبدیل شود.
میتوان به جرات گفت که تمامی کاربران اینترنت در دنیا از سرویس آنها استفاده کرده یا می کنند. این دو نابغه الگوی خوبی برای موفقیت جوانان هستند.
● استیوارت باترفیلد و کاترینا فیک
استیوارت باترفیلد و کاترینا فیک یک زوج موفق و نابغهای هستند که با رشد اینترنت به فکر و طراحی سایتی برای، اشتراک گذاری عکسها در اینترنت شدند. انها با تلاش مستمر توانستند، سرویس به اشتراک گذاری عکس flickr را پایه گذاری کنند.
این سایت در آغاز به صورت یک بازی آنلاین راهاندازی شد و در مدت کوتاهی به یکی از پر طرفدارترین سایتهای اینترنتی تبدیل گشت. این سایت در حال حاضر به یکی از فعالیت های نا گسستنی افراد و کاربران اینترنتی تبدیل شده است. با محبوبیت و کسب شهرت جهانی این سایت توسط صاحبان یاهو خریداری شد.
● سر تیم برنرزلی
تیم برنرزلی اولین کسی بود که نام World Wide Web (با علامت اختصاری www ) را برای آدرس سرویس کلاینت و سرور پایه گذاری کرد.
او مرورگر سادهای را خلق کرد تا به وسیله آن بتوان مطالب و اطلاعاتی که بیش از یک متن خالی هستند در اینترنت ارائه داد. مانند؛ لینک یا پیوند که اینترنت را به یک منبع اطلاعاتی نا محدود تبدیل کرده است. او در حال حاضر رییس کمیته W۳C است که وظیفه تدوین و پیش برد استانداردهای جهانی اینترنت است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست