شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

کراکر پنیر


کراکر پنیر

● مواد لازم
▪ پنیر پیتزا- ۲ لیوان
▪ کره- نصف لیوان
▪ آرد- یک و نیم لیوان
▪ نمک- یک چهارم تا نصف قاشق مرباخوری
▪ پودر فلفل قرمز- یک چهارم قاشق مرباخوری
● طرز تهیه:
در ظرفی مناسب، پنیر …

مواد لازم

پنیر پیتزا- ۲ لیوان

کره- نصف لیوان

آرد- یک و نیم لیوان

نمک- یک چهارم تا نصف قاشق مرباخوری

پودر فلفل قرمز- یک چهارم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

در ظرفی مناسب، پنیر و کره را با هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. آرد، نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و به صورت خمیر دربیاورید. خمیر را نصف کنید و به شکل دو تنه درخت به اندازه حدود ۱۸ سانتی متر دربیاورید. خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و خمیر سفت شده را به اندازه نیم سانتی متر برش بزنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. حدود ۵۴ برش کراکر به دست خواهد آمد.