دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

لوبیا پلو


لوبیا پلو

● مواد لازم :
▪ برنج یك كیلوگرم
▪ گوشت ماهیچه بدون استخوان نیم كیلوگرم
▪ لوبیا سبز یك كیلوگرم
▪ پیاز بزرگ یك عدد
▪ روغن ۳۰۰ گرم
▪ رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذا خوری
▪ نمك و ادویه به …

مواد لازم :

برنج یك كیلوگرم

گوشت ماهیچه بدون استخوان نیم كیلوگرم

لوبیا سبز یك كیلوگرم

پیاز بزرگ یك عدد

روغن ۳۰۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذا خوری

نمك و ادویه به مقدار مورد نیاز

زعفران سائیده یك قاشق چایخوری

طرز تهیه :

برنج را خیس كنید. الیاف دو طرف لوبیا و دم لوبیا سبز را بگیرید و آن را به قطعاتی به اندازه یك بند انگشت خرد كنید. گوشت را خرد كنید و كنار بگذارید. پیاز را خرد كنید و با دو تا سه قاشق غذاخوری روغن تقت دهید. پس از طلایی شدن پیازها, گوشت را به همراه نمك و ادویه به آن اضافه كنید و تفت دهید. پس از دو تا سه دقیقه, دو لیوان آب به مخلوط بیفزائید و پس از گذاشتن در ظرف, بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم نیم‌پز شود.

لوبیا را با دو تا سه قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و به گوشت اضافه كنید. پس از پخته شدن گوشت, به آن آب اضافه كنید و بگذارید چند جوش دیگر بزند. برنج را نیز بپزید و آبكش كنید. خورش آماده شده را در لابلای برنج قرار دهید. باقیمانده روغن را ذوب كنید, روی آن بریزید و پلو را دم كنید.

قبل از دم كردن برنج می‌توانید یك قاشق چایخوری زعفران سائیده را با نیم استكان آب گرم حل كنید و در گوشه ای از برنج بریزید تا در هنگام كشیدن لوبیا در دیس از آن برای تزیین استفاده كنید.