جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

رنگینک


رنگینک

● مواد لازم:
▪ خرما یک کیلو
▪ آرد گندم نیم کیلو
▪ مغز گردو ۳۰۰ گرم
▪ پودرقند یک فنجان
▪ کره ۲۵۰ گرم
▪ دارچین دو قاشق مرباخوری
▪ پسته چرخ شده نصف پیمانه
● طرز تهیه:
ابتدا هسته‌های …

مواد لازم:

خرما یک کیلو

آرد گندم نیم کیلو

مغز گردو ۳۰۰ گرم

پودرقند یک فنجان

کره ۲۵۰ گرم

دارچین دو قاشق مرباخوری

پسته چرخ شده نصف پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا هسته‌های خرما را پس از شستن خارج کرده و درون آنها، مغز گردو قرار دهید، در دیس یک ردیف خرما بچینید سپس آرد و روغن را طوری تفت بدهید که کاملا طلایی شود، پس از اینکه، خنک شد نصف آن را روی خرماها ریخته و کمی پودرقند روی آن بپاشید و دوباره یک ردیف خرمای آماده شده را روی آن چیده و بقیه آرد سرخ شده را روی خرماها ریخته و باقی‌مانده پودرقند و دارچین را بر روی آن بریزید، در ادامه می‌توانید سطح رنگینک را با دارچین، پودرپسته، خلال بادام و پسته تزئین کنید.