پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
ارزش غذایی خرما
![ارزش غذایی خرما](/web/imgs/16/22/25kys1.jpeg)
مواد قندی که مقدار قابل ملاحظه ای از ترکیبات شیمیایی میوه خرما را تشکیل می دهد شامل گلوکز، فروکتوز (قندهای احیاکننده) و ساکاروز است.در میوه های نرم که معمولاً بیشتر به صورت تازه مصرف می شود درصد ساکاروز بسیار کم است اما در خرمای خشک حدود یک سوم از قندها را ساکاروز تشکیل می دهد.
به طور کلی هر اندازه میزان ساکاروز بالاتر باشد، کیفیت و مرغوبیت خرما کمتر است.خرما سرشار از پتاسیم، سدیم، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، املاح، گوگرد و کلر و انواع ویتامین های A,B,C,D,E است. مقدار بسیار زیادی از مواد چربی و اسیدهای چرب که بین ۰.۶ تا ۰.۷۲ درصد از قسمت خوراکی خرما را تشکیل می دهد، روی سطح خارجی میوه پخش شده است.
در ترکیب چربی هسته خرما اسیدهایی مانند اسید کاپریک، اسید کاپروئیک، اسید لوریک و... وجود دارد.آنزیم های موجود در خرما نیز شامل آنزیم انورتاز، سلولاز و... است. چربی هسته خرما ۹ درصد و پروتئین آن ۶.۶درصد است.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران ترامپ محمدجواد ظریف دولت چهاردهم پزشکیان دولت سیزدهم دولت علی باقری انتخابات رئیس جمهور رهبر انقلاب
هواشناسی پلیس پلیس فتا قتل تهران شهرداری تهران عزاداری محرم تعطیلی ادارات شورای شهر تیراندازی زلزله سازمان تامین اجتماعی
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو واردات خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان بازنشستگان مالیات اربعین دلار سایپا
تلویزیون امام حسین (ع) فرهاد مشیری سینما سینمای ایران دفاع مقدس فیلم صداوسیما لیلی رشیدی وزارت ارشاد
دانشگاه تهران محصولات کشاورزی فناوری ماه آزمون سراسری
دونالد ترامپ آمریکا غزه رژیم صهیونیستی روسیه اسرائیل فلسطین جنگ غزه چین جو بایدن ترور ترامپ عراق
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس رئال مادرید مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر
هوش مصنوعی سرعت اینترنت عیسی زارع پور اینترنت اپل تیک تاک اینستاگرام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شیائومی گرمایش جهانی
دیابت رژیم غذایی گرمازدگی کاهش وزن لاغری استرس بارداری افسردگی صبحانه نوشابه