جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سبزیجات سرخ شده


سبزیجات سرخ شده

● مواد لازم برای ۲ نفر
۱) ۲ عدد کدو متوسط
۲) یک عدد بادمجان متوسط
۳ ) یک عدد هویج بزرگ
۴ ) یک عدد پیاز کوچک
۵ ) یک عدد تخم مرغ
۶ ) نصف پیمانه آب یخ
۷) یک پیمانه آرد
۸ ) نمک و فلفل
۹ ) روغن برای سرخ …

مواد لازم برای ۲ نفر

۱) ۲ عدد کدو متوسط

۲) یک عدد بادمجان متوسط

۳ ) یک عدد هویج بزرگ

۴ ) یک عدد پیاز کوچک

۵ ) یک عدد تخم مرغ

۶ ) نصف پیمانه آب یخ

۷) یک پیمانه آرد

۸ ) نمک و فلفل

۹ ) روغن برای سرخ کردن

۱۰ ) سس به میزان دلخواه

طرز تهیه:

پس از پوست کردن کدو و بادمجان، آن ها را با استفاده از دستگاه چیپس ساز و یا کارد به صورت برش های نازک در بیاورید و پس از پاشیدن کمی نمک درون صافی قرار دهید و پس از چند ساعت با آب سرد بشویید و خشک کنید.

پیازها را نیز به صورت حلقه های نازک برش بزنید و حلقه ها را از هم جدا کنید.

همه سبزی ها را با هم مخلوط و نمک و فلفل را به میزان کافی اضافه کنید.

تخم مرغ را هم بزنید و آب یخ به آن اضافه و سپس آرد را در آن الک کنید و هم بزنید تا مایه خامه مانندی به دست بیاید.

توجه داشته باشید که مایه به دست آمده نباید یکدست بلکه کمی غلیظ باشد.

سبزی ها را به مایه اضافه کنید و پس از داغ شدن روغن هر بار مقداری از آن را سرخ و با سس موردنظر سرو کنید. این مایه برای انواع سبزی، میگو، گوشت و... قابل استفاده است.