یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
کاپریس شکمپر
تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
زمان سرد شدن: ۱۲۰ دقیقه
• مواد لازم
۴ عدد گوجه فرنگی کوچک
¼ قاشق چایخوری نمک دریایی یا نمک ساده
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید
نصف قاشق چایخوری شکر
۸۵ گرم پنیر موزارلا رنده شده
¼ پیمانه پیاز قرمز
¼ پیمانه ریحان تازه
نمک دریایی
فلفل سیاه
• طرز تهیه
۱. حدود ¼ از انتهای گوجه فرنگی ها را برش دهید. با قاشق داخل آنها را خالی کنید. روی پوسته باقی مانده نمک و فلفل بپاشید و آنها را داخل بشقاب بچینید.
۲. برای تهیه سس، روغن زیتون، سرکه و شکر را با هم مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید. ۱.۵ قاشق غذاخوری از آن را نگهدارید و بقیه را داخل گوجه فرنگی ها بریزید.
۳. در یک کاسه متوسط، پنیز موزارلا، پیاز قرمز، ریحان و سس باقی مانده را با هم مخلوط کنید و داخل گوجه فرنگی ها بریزید. در آنها را بگذارید و رویشان را با پلاستیک بپوشانید. سپس به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید. برای سرو، روی آنها دوباره نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی رسانه مجلس دولت دولت سیزدهم سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور لبنان رئیسی سیدابراهیم رئیسی تعطیلی شنبه ها مجلس دوازدهم
مشهد سیل ایران هواشناسی سیل مشهد تهران بارش باران آموزش و پرورش خراسان رضوی پلیس سازمان هواشناسی امتحانات نهایی
خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار دلار قیمت طلا قیمت خودرو مالیات بازار خودرو مسکن ترکیه بانک مرکزی
لیلا حاتمی زری خوشکام نمایشگاه کتاب سینمای ایران علی حاتمی کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینما سریال دفاع مقدس زهرا خوشکام
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه حماس چین اوکراین یمن حزب الله لبنان
فوتبال استقلال پرسپولیس بازی تراکتور لیگ برتر اشکان دژاگه بارسلونا فدراسیون فوتبال سپاهان مس رفسنجان تکواندو
هوش مصنوعی اینترنت آیفون فناوری هواپیما گوگل اپل سامسونگ موبایل دانش بنیان
زنان رژیم غذایی کاهش وزن سلامت قلب سرطان پوست سلامت روان بارداری