یکشنبه, ۱۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 2 June, 2024
مجله ویستا

سمبوسه


● مواد لازم برای تهیه خمیر:
▪ تخم مرغ : ۲ عدد
▪ نمك : ۱/۲ قاشق چایخوری
▪ روغن مایع: ۵۰ گرم (۲ قاشق)
▪ مایه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری
▪ شكر برای سرعت مایه خمیر: ۱ قاشق چایخوری
▪ آرد: به حدی كه خمیر …

مواد لازم برای تهیه خمیر:

تخم مرغ :

۲ عدد

نمك :

۱/۲ قاشق چایخوری

روغن مایع:

۵۰ گرم (۲ قاشق)

مایه خمیر:

۱ قاشق غذاخوری

شكر برای سرعت مایه خمیر:

۱ قاشق چایخوری

آرد:

به حدی كه خمیر مناسب بدست آید. حدودا" ۲ لیوان

‌● مواد داخل خمیر:

پیاز سرخ شده:

۲ عدد

سیب زمینی پخته و ریز خورد شده :

۵/۰ كیلو

سبزی شامل تره،جعفری،گشنیز و كمی شنبلیله تمیز كرده ریز خورد شده جمعا" ۵/۰ كیلو

ادویه معطر، نمك ، فلفل به مقدار لازم

گوشت چرخ كرده:

۲۵۰ گرم

روغن برای سرخ كردن

طرز تهیه:

طرز تهیه خمیر:

مایه خمیر را در نیم استكان آب گرم همراه با شكر مخلوط كرده به مدت چند دقیقه ( حدودا" ۵ دقیقه ) در جای گرم نگه دارید تا كف كند. آرد را در ظرفی ریخته نمك ، روغن مایع،تخم مرغ و مایه خمیر را بر روی آن ریخته و خوب ورز دهید . خمیر باید به دست نچسبد . خمیر را نیم ساعت در جای گرم نگه دارید.

طرز تهیه مواد داخل خمیر

۲۵۰ گرم گوشت را با ادویه ، نمك ، فلفل و ۲ قاشق روغن و پیاز داغ خوب سرخ می كنیم ، سبزیجات را اضافه می كنیم كمی تفت می دهیم، سیب زمینی را اضافه می كنیم و شعله را خاموش می كنیم .

طرز استفاده از خمیر:

خمیر را به كلفتی ۵/۰ سانتی متر پهن كنید و به صورت مربع ببرید. مواد را در داخل آن قرار دهید. بصورت مثلث خمیر را ببندید . لبه های خمیر را با چنگال كاملا" فشار دهید تا خمیر در روغن باز نشود.