شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

ترشی انار و لبو


ترشی انار و لبو

اناری که برای این ترشی استفاده می کنید, نباید مغز دانه های اون سفت باشه. در اینصورت در ترشی خوشایند نیست!

مواد لازم :

لبوی متوسط : ۲ تا ۳ عدد

سیب سبز ترش : ۲ عدد بزرگ

انار دانه شده : ۲ پیمانه

شکر : ۱ پیمانه

نمک : ۱ و نیم قاشق مرباخوری

فلفل سیاه : به میزان لازم

سرکه : به میزان لازم

طرز تهیه :

لبو رو بشویید, پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و بذارید با کمی سرکه و شکر بپزه. بعد اجازه بدید تا کاملا خنک بشه.

سیب رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. دانه های انار, نمک و فلفل و شکر رو با هم مخلوط کنید و به سیب اضافه کنید.

حالا این ترکیب رو به لبوهای پخته و کاملا سرد شده اضافه کنید و به میزان لازم روی اون سرکه بریزید و در یک شیشه در بسته برای ۳ تا ۴ روز در یخچال بذارید. بعد از این مدت ترشی شما آماده است.

‬نکات :

۱ - اناری که برای این ترشی استفاده می کنید, نباید مغز دانه های اون سفت باشه. در اینصورت در ترشی خوشایند نیست!

۲ - میتونید شکر رو کمتر بریزید و به جای اون ترشی رو با نمک درست کنید.



همچنین مشاهده کنید