دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

سالاد مدیترانه‌ای


سالاد مدیترانه‌ای

سالاد مدیترانه ای از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که دستور پخت آن را برای شما آماده کردیم. این سالاد وعده اصلی به دلیل وجود پنیر فتا و لوبیا سفید پروتئین بالایی دارد.

سالاد مدیترانه ای از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که دستور پخت آن را برای شما آماده کردیم. این سالاد وعده اصلی به دلیل وجود پنیر فتا و لوبیا سفید پروتئین بالایی دارد. می توانید به جای سرکه سفید از سرکه قرمز یا بالزامیک هم استفاده کنید.

مواد لازم:

۲۵۰ گرم لوبیا سبز

۲ عدد پرتقال

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید

۱۷۰ گرم پنیر فتا

۷۰۰ گرم کاهو

۱ عدد کوچک پیاز

۴۵۰ گرم لوبیا سفید

طرزتهیه:

۱.در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش، لوبیا سبزها را برای ۴ تا ۶ دقیقه تا ترد شوند ،بپزید. لوبیا سبزها را آبکشی نمایید و روی آنها آب سرد بریزید تا پخت آنها متوقف شود.

۲. با چاقویی تیز سر و ته هر دو پرتقال را ببرید. آنها را پوست بگیرید (لایه سفید زیر پوست را هم بگیرید.) سپس آنها را نصف کرده و هر نیمه را حلقه حلقه کنید.

۳.درکاسه ای، روغن زیتون و سرکه را با هم بزنید و بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. به آنها پنیر فتا، پرتقال، کاهو، پیاز و لوبیا سفید و سبز را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب نمایید.