دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

پیتزای سیاه، ضد سرطان و آلزلیمر


پیتزای سیاه، ضد سرطان و آلزلیمر

آیا برای بالا بردن هوش و تولید نسلی که همگی نابغه بوده‌اند، دستورالعملی سری وجود داشته است؟آیا نوابغ و دانشمندان مانند نیوتن، ابوعلی سینا، انیشتین و... دانسته یا ندانسته برای بالا بردن بهره‌وری مغزی از این فرمول سری استفاده کرده‌اند؟

گروهی از پژوهشگران و باستان‌شناسان براین عقیده‌اند که ساکنان قاره گمشده آتلانتیس قبل از شروع دوره جدید تاریخ بشر، به واسطه ارتباط با موجودات فضایی علاوه بر پیشرفت در زمینه‌های تکنولوژیک، به توانایی‌هایی در زمینه پرورش انسان‌هایی با بهره هوشی بالا دست یافته بوده‌اند. حتی گروهی بر این باورند که بعضی از گیاهان و موادغذایی مانند گوجه‌فرنگی، ذرت و... که در قرن ۱۶ میلادی توسط کاشفان ایالات‌متحده به دنیا معرفی شد، درحقیقت توسط بیگانگان از سیاره‌ای دیگر به زمین آورده شده است! اکنون پس از هزاران سال ما این فهرست اسرارآمیز را در اختیار شما قرار می‌دهیم. شک نکنید استفاده از این فرمول جادویی توانایی مغزی‌تان را بالا برده و برای سالیان طولانی سلول‌های مغزی خود را جوان نگه داشته و هرگز بیماری‌هایی مانند آلزایمر (زوال عقلی) سراغ‌تان نخواهد آمد.

مواد تشکیل‌دهنده این پیتزا علاوه بر اینکه تاثیر شگرفی بر کارکرد سیستم مغز و اعصاب می‌گذارد به دلیل دارا بودن ترکیبات فیبری و انواع آنتی‌اکسیدان‌ها، بدن را در برابر عوامل سرطان‌زا به شدت تقویت می‌کند. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌‌های این خوراک استفاده از بادمجان با پوست است که تمام ویتامین D جذب شده توسط پوست بادمجان را جذب بدن می‌کند.

مواد لازم برای خمیر ۲ پیتزای متوسط:

آرد سفید: ۲۷۵ گرم

آرد روگن: ۲۵ گرم

آرد سبوس:۵۰ گرم

روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چای‌‌خوری

شکر: یک قاشق چای‌خوری

مخمر فوری: ۳ قاشق مرباخوری

آب گرم: یک پیمانه-۲۵۰میلی‌لیتر

چگونه آماده می‌شود؟

۱- همه مواد خشک را در یک کاسه بزرگ الک کنید.

۲- روغن و سه‌چهارم آب را وسط خمیر ریخته و با نوک انگشتان به آرامی مخلوط کنید. باقی آب را کم‌کم به خمیر اضافه کنید و هر وقت احساس کردید خمیر تمام آرد را جذب کرده بقیه آب را نگه دارید.

۳- خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده، ۱۰ دقیقه ورز دهید تا به شکل یک خمیر نرم با رنگ روشن که دقیقا مثل خمیر بازی است، درآید.

۴- خمیر را ببندید و گرد کنید. آن را در همان کاسه بزرگ چرب شده گذاشته و رویش را سلفون بکشید. کاسه را در یک جای گرم یک ساعت قرار دهید تا حجمش حداقل دوبرابر شود.

۵- خمیر را مجددا روی سطح آردپاشی حداکثر یک دقیقه ورز دهید تا بادش بخوابد.

۶- خمیر را نصف کرده و هرکدام را به اندازه یک بشقاب پیتزای ۳۰ سانتی‌متری پهن کنید.