جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سیب زمینی پخته با سس قارچ و رزماری


سیب زمینی پخته با سس قارچ و رزماری

مدت زمان پخت : یک ساعت و نیم
● مواد لازم
سیب زمینی پخته : ۴ عدد متوسط
پیاز تکه تکه شده : نصف یک پیاز متوسط
سیرتکه شده : ۴ حبه
قارچ تکه شده : ۲ فنجان
آب جوش: ۱ فنجان
رب گوجه : ۱ قاشق غذاخوری …

مدت زمان پخت : یک ساعت و نیم

مواد لازم

سیب زمینی پخته : ۴ عدد متوسط

پیاز تکه تکه شده : نصف یک پیاز متوسط

سیرتکه شده : ۴ حبه

قارچ تکه شده : ۲ فنجان

آب جوش: ۱ فنجان

رب گوجه : ۱ قاشق غذاخوری

سبزیجات خشک شده : ۱ قاشق چای خوری

رزماری تازه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدارکافی

طرز تهیه

فر را روی ۳۷۵ درجه روشن کنید تا گرم شود سیب زمین ها رو خوب بشوئید با چاقو روی آن چند ضربه بزنید و آنها را حدود یک ساعت بپزید قارچ را در آب جوش بخیسانید تا نرم شوند بعد خرد کنید پیازها را روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و مرتب به هم بزنید سیر را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید سپس قارچها را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید بعد رب گوجه آب قارچ داغ ، سبزیجات خشک و رزماری اضافه کنید و ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید و با نمک و فلفل آن را چاشنی دار کنید سیب زمینی های پخته را دو تکه کنید و با سس قارچ و پنیر آن را بپوشانید .