پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مرغ با کرم ترخون
موادلازم:
روغن زیتون:
۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ:
۴ عدد
پیاز:
۱ عدد، خرد شده
سیر:
۱ تا ۲ حبه، ریز یا رنده شده
قارچ:
۲۰۰ گرم، ورقه شده
آب مرغ:
۱ پیمانه
سس سفید:
۱ پیمانه، رقیق
ترخون تازه:
۱/۴ پیمانه، خرد شده
جعفری تازه خرد شده:
کمی
نمک و فلفل:
به مقدار لازم
ترخون و جعفری:
برای تزئین
اگر ترخون خشک بود:
۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرحله ۱) روغن را در تابه ریخته و سینههای بدون پوست مرغ را افزوده، روی حرارت متوسط برای ۱۰ دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا هر دو سمت مرغها طلایی شوند.
مرحله ۲) حرارت را کم کنید و ۱۰ دقیقه دیگر به مرغها زمان پخت دهید، سپس آنها را از تابه خارج کنید.
مرحله ۳) پیاز و سیر را در تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند ولی رنگ آنها قهوه ای نشود.
مرحله ۴) قارچها را به مخلوط پیاز افزوده و برای ۲ دقیقه تفت دهید، سپس مرغها را همراه با آب مرغ افزوده و برای ۱۰ دقیقه بپزید.
مرحله ۵) سس سفید، سبزیجات، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و در صورت نیاز کمی آب مرغ دیگر اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم مرغها پخته و آب مرغ نسبتاً غلیظ شود، سپس در ظرف مورد نظر کشیده و با سبزی تازه تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست