پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

مرغ با کرم ترخون


مرغ با کرم ترخون

● موادلازم:
▪ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
▪ سینه مرغ: ۴ عدد
▪ پیاز: ۱ عدد، خرد شده
▪ سیر: ۱ تا ۲ حبه، ریز یا رنده شده
▪ قارچ: ۲۰۰ گرم، ورقه شده
▪ آب مرغ: ۱ پیمانه
▪ سس سفید: ۱ پیمانه، رقیق
▪ …

موادلازم:

روغن زیتون:

۲ قاشق غذاخوری

سینه مرغ:

۴ عدد

پیاز:

۱ عدد، خرد شده

سیر:

۱ تا ۲ حبه، ریز یا رنده شده

قارچ:

۲۰۰ گرم، ورقه شده

آب مرغ:

۱ پیمانه

سس سفید:

۱ پیمانه، رقیق

ترخون تازه:

۱/۴ پیمانه، خرد شده

جعفری تازه خرد شده:

کمی

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

ترخون و جعفری:

برای تزئین

اگر ترخون خشک بود:

۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مرحله ۱) روغن را در تابه ریخته و سینه‌های بدون پوست مرغ را افزوده، روی حرارت متوسط برای ۱۰ دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا هر دو سمت مرغ‌ها طلایی شوند.

مرحله ۲) حرارت را کم کنید و ۱۰ دقیقه دیگر به مرغ‌ها زمان پخت دهید، سپس آن‌ها را از تابه خارج کنید.

مرحله ۳) پیاز و سیر را در تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند ولی رنگ آن‌ها قهوه ای نشود.

مرحله ۴) قارچ‌ها را به مخلوط پیاز افزوده و برای ۲ دقیقه تفت دهید، سپس مرغ‌ها را همراه با آب مرغ افزوده و برای ۱۰ دقیقه بپزید.

مرحله ۵) سس سفید، سبزیجات، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و در صورت نیاز کمی آب مرغ دیگر اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم مرغ‌ها پخته و آب مرغ نسبتاً غلیظ شود، سپس در ظرف مورد نظر کشیده و با سبزی تازه تزئین کنید.