پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

زردآلو


زردآلو

این میوه نارنجی و زردرنگ سرشار از رنگدانه بتا کاروتن و فیبر است. همچنین میوه زردآلودی تازه - نه به صورت خشکبار - حاوی مقدار زیادی ویتامین‌های ث، آ، ای و گروه ویتامین‌های «ب» است. …

این میوه نارنجی و زردرنگ سرشار از رنگدانه بتا کاروتن و فیبر است. همچنین میوه زردآلودی تازه - نه به صورت خشکبار - حاوی مقدار زیادی ویتامین‌های ث، آ، ای و گروه ویتامین‌های «ب» است.

پوست زردآلو حاوی فیبر غذایی همراه با سلولز غیرقابل حل و گوشت میوه حاوی پکتین قابل حل است. به دلیل وجود فیبر زیاد، زردآلو در بهبود عملکرد سیستم گوارشی و دفع مواد زائد مؤثر است. همچنین هسته زردآلو منبع غنی پروتئین بوده و از نظر غذایی ارزش زیادی دارد. چربی موجود در هسته زردآلو مانند روغن بادام در بدن عمل کرده و در بافت‌ها تجمع پیدا نمی‌کند. زردآلو به دلیل تسهیل عملکرد سیستم گوارشی و وجود ویتامین «ث» فراوان در چربی‌سوزی مؤثر است.

منیره اعتمادی