پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا
زردآلو
این میوه نارنجی و زردرنگ سرشار از رنگدانه بتا کاروتن و فیبر است. همچنین میوه زردآلودی تازه - نه به صورت خشکبار - حاوی مقدار زیادی ویتامینهای ث، آ، ای و گروه ویتامینهای «ب» است.
پوست زردآلو حاوی فیبر غذایی همراه با سلولز غیرقابل حل و گوشت میوه حاوی پکتین قابل حل است. به دلیل وجود فیبر زیاد، زردآلو در بهبود عملکرد سیستم گوارشی و دفع مواد زائد مؤثر است. همچنین هسته زردآلو منبع غنی پروتئین بوده و از نظر غذایی ارزش زیادی دارد. چربی موجود در هسته زردآلو مانند روغن بادام در بدن عمل کرده و در بافتها تجمع پیدا نمیکند. زردآلو به دلیل تسهیل عملکرد سیستم گوارشی و وجود ویتامین «ث» فراوان در چربیسوزی مؤثر است.
منیره اعتمادی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست