پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

سوپ تند سبزیجات


سوپ تند سبزیجات

● مواد لازم
▪ ۴۵۰گرم بادمجان خرد شده
▪ دو عدد پیاز خرد شده
▪ سه حبه سیر خرد شده
▪ دو عدد کدوی متوسط حلقه شده
▪ دو عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده
▪ دو عدد فلفل قرمز تازه خرد شده
▪ نیم کیلو …

مواد لازم

۴۵۰گرم بادمجان خرد شده

دو عدد پیاز خرد شده

سه حبه سیر خرد شده

دو عدد کدوی متوسط حلقه شده

دو عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده

دو عدد فلفل قرمز تازه خرد شده

نیم کیلو گوجه فرنگی رسیده

یک قاشق مربا خوری فلفل

دو قاشق مربا خوری پونه

یک قاشق مربا خوری تخم رازیانه

یک فنجان و نیم لوبیا سفید

یک فنجان و نیم لوبیا چشم بلبلی

سه قاشق غذاخوری آبلیمو ترش

یک قاشق مرباخوری شکر

یک سوم فنجان گشنیز خرد شده

طرز تهیه

بادمجان های خرد شده را در دو قاشق مرباخوری روغن زیتون سرخ کرده و سپس در ظرف را برای نیم ساعت گذاشته و آن را کنار بگذارید. در تابه دیگر سه قاشق روغن زیتون ریخته و سپس پیازها را برای چهار دقیقه در آن تفت دهید .پس از آن سیر را برای یک دقیقه اضافه کنید و پس از آن فلفل دلمه و پونه را به مواد درون تابه بیفزایید و برای ۱۰ دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ها را بخوبی خرد کرده و با تخم رازیانه به بادمجان ها اضافه کرده و چند لیوان آب به آن بیفزایید و صبر کنید تا برای ۲۰ دقیقه به آرامی با هم بپزد. سپس لوبیاهای پخته شده را با آبلیمو ، شکر و گشنیز، نمک و فلفل و بقیه مواد آمیخته کنید.

فریده وکیلی