شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
توصیه های لازم درآماده سازی وطبخ آبزیان
۱) در شستشوی ماهی از آب سرد وروان استفاده كنید.
۲) برای خروج ماهی از حالت انجماد هیچوقت از آب گرم استفاده نكنید.(بهترین روش قراردادن ماهی منجمد در هوای آزاد ویا در مسیر جریان آب سرد می باشد)
۳) بعد از پاك كردن ماهی جهت برطرف نمودن بوی ماهی ،دستهای خود را با مخلوطی از آبلیمو ونمك بشویید.
۴) مصرف ادویه جات وخواباندن ماهی درپیاز ویا چند حبه سیر رنده شده روی گوشت ماهی باعث از بین بردن بوی مخصوص آن می شود.
۵) جهت برطرف نمودن بوی ماهی هنگام طبخ،سوزاندن كمی پوست پرتقال یا لیمو عمانی در آشپزخانه بی تاثیرنیست.
۶) استفاده از آبلیمو یا آبغوره در پخت وپز ماهی طعم ومزه آن را برای كودكان خوشایند می كند.
۷) در فلس گیری ماهیان از وسیله ای بنام فلس پاك كن (همانند برس با میله های زبر ومحكم) استفاده كنید.
۸) جهت جلوگیری از پراكنده شدن فلس ماهی در محوطه آشپزخانه ماهی را مجاور قابلمه ای پراز آب قرار دهید واقدام به پاك كردن فلسها نمایید.
۹) در بریدن باله ها وشكم ماهی بهتر است از قیچی مخصوص استفاده كنید.
۱۰) برای جدا كردن تیغهای درشت ماهی , پس از تخلیه امعاء واحشاء وبازكردن ماهی از پشت، غشاء چسبیده به استخوانها را به كمك چاقو آزاد نموده وبا كشیدن ستون مهره ها كلیه استخوانهای متصل به ستون مهره را میتوان جدا نمود.
۱۱) برای جدا كردن تیغهای ریز ماهی , پس از آب پزكردن آن با كمك چنگال می توان این تیغها را جدا نمود وبا گوشت خالص وپخته شده ماهی اقدام به تهیه خوراكهای خوشمزه از قبیل (كتلت, شامی, كوكو, كوفته, كباب كوبیده, استانبولی پلو و…) كرد.
۱۲) سعی كنید ماهی را در روغن كاملاً داغ وفراوان سرخ كنید.اینكار باعث عدم چسبیدن ماهی به ظرف وبهتر پخته شدن همه قسمتها می شود.
۱۳) جهت جلوگیری از چسبیده شدن ماهی به ماهیتابه قطعات ماهی را در مخلوطی از تخم مرغ هم زده ،آرد ،نمك وادویه غلطانده ،اقدام به طبخ نمایید.
۱۴) هیچوقت قطعات ماهی را ابتدا از طرف پوست سرخ نكنید. اینكار باعث جمع شدن تكه های گوشت ماهی می شود،اول طرف گوشتی ماهی را سرخ كنید بعد طرف دیگر را.
۱۵) اگر ماهی را درسته می پزید جهت نفوذ حرارت وروغن به داخل بدن ماهی پیشنهاد می شود چند برش عرضی در دو طرف بدن ماهی ایجاد نمایید.
۱۶) جهت پوست گیری ماهی ۲ شكاف عرضی نزدیك برانشی ها روی بدن ماهی ،۲شكاف طولی به فاصله حدود یك سانتی متر در طرفین باله های پشتی و۲ شكاف طولی در طرفین باله های شكمی ماهی ایجاد نمایید، آنگاه به كمك انگشت خود در قسمت برش عرضی پوست ماهی را طوری آزاد كنید كه بتوانید پوست ماهی را از سر به طرف دم بكشیداینكار را برای طرف دیگر نیز تكرار كنید.
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران انتخابات 1403 ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور قالیباف
هواشناسی تهران قتل پلیس ازدواج طلاق بارش باران سیل آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی قوه قضاییه
قیمت طلا قیمت دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بورس بازار خودرو خودرو بازنشستگان دولت سیزدهم دلار قیمت سکه مسکن
تلویزیون سینما موسیقی کتاب تئاتر فیلم رسانه ملی سینمای ایران رامبد جوان جوکر سریال دفاع مقدس
باتری
رژیم صهیونیستی آمریکا جو بایدن دونالد ترامپ روسیه غزه فلسطین جنگ غزه لبنان ترکیه ترامپ انتخابات آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند بازی لیگ برتر باشگاه استقلال جام ملت های اروپا تیم ملی فوتبال ایران کریستیانو رونالدو
هوش مصنوعی وزیر ارتباطات گوگل اینترنت فناوری عیسی زارع پور نمایشگاه الکامپ فیبر نوری مایکروسافت سامسونگ اپل فیبرنوری
حافظه پوست کاهش وزن فشار خون افسردگی میوه دیابت گرمازدگی بارداری