دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

راتاتویی


راتاتویی

▪ بادمجان ۱ کیلو
▪ سیب زمینی ۲ عدد
▪ قارچ ۵۰۰ گرم
▪ پیاز ۱ عدد
▪ فلفل دلمه ای ۱ عدد
▪ گوجه فرنگی ۴ عدد
▪ رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
▪ سبزی های معطر ۴ قاشق
▪ نمک ، فلفل و ادویه به میزان لازم …

بادمجان ۱ کیلو

سیب زمینی ۲ عدد

قارچ ۵۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

فلفل دلمه ای ۱ عدد

گوجه فرنگی ۴ عدد

رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

سبزی های معطر ۴ قاشق

نمک ، فلفل و ادویه به میزان لازم

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

بادمجانها را پوست کنده حلقه حلقه یا مربع خرد کنید سپس روی آنها نمک پاشیده ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا تلخی و اب اضافه آن گرفته شود سپس آبکشی کرده و با دست کمی فشار دهید و در ادامه در روغن سرخ کنید.

سیب زمینی ها را پوست بکنید و حلقه حلقه کرده یا مربع خرد کرده و سرخ کنید ، قارچ ها را هم حلقه کرده و با حرارت بالا تفت دهید ، پیاز را هم حلقه ای ریز کنید و انقدر تفت دهید تا کمی نرم و شفاف شود.

بادمجانها را ته ظرف نچسبی که کمی چرب شده بچینید و روی آن کمی سبزی معطر بریزید سپس سیب زمینی ها را چیده و مجدد روی آنها سبزی بپاشید ، ردیف بعدی پیاز و دوباره سبزی معطر ، سپس قارچ و مجدد سبزی ، گوجه و رویش سبزی معطر و در آخر فلفل دلمه ای خرد شده را قرار دهید.

رب گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن تفت دهید سپس نصف لیوان آب + آب لیمو به آن اضافه کنید و روی تمام مواد بریزید ، روی ظرف را با آلومینیوم یا دری محکم پوشانده و در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بپزید.

نکته : میتوانید ظرف را روی شعله گاز هم قرار دهید ، در اینصورت بادمجان ها را خام در ته ظرف تان بگذارید و شعله را بسیار کم کنید.