یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
اسپاگتی با توپهای گوشتی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده:
۵۰۰گرم
پیاز رنده شده :
۲عدد
اسپاگتی آبکش شده :
۳۰۰گرم
گوجهفرنگی رنده شده:
۲قاشق غذاخوری
روغن زیتون:
نصف پیمانه
نمک، فلفل:
به مقدار لازم
ریحان تازه ریز شده :
چند برگ
جعفری ریز شده:
۱/۲ لیوان
ربگوجهفرنگی:
۲ قاشق غذاخوری
طرزتهیه
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، جعفری ریز شده، نمک و فلفل مخلوط کرده و با دست ورز دهید سپس از مایه گوشتی به اندازه گلولههای نامنظم کوچکی برداشته در دست گرد کنید و در ماهیتابه سرخ کنید. برای تهیه سس ابتدا پیاز را همراه با کمی روغن در ماهیتابه سرخ کنید سپس گوجهفرنگی رنده شده را به آن اضافه کرده و مقداری نمک، فلفل و آب به آن اضافه کرده و بگذارید روی حرارت تا کمی بجوشد سپس ۲قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی به سس اضافه کرده و صبر کنید روی حرارت کمی غلیظ شود. توپهای گوشتی را همراه با اسپاگتی آبکش شده به سس اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم و در مرحله آخربا ریحان تزیین میکنیم. حال غذای محبوب ما آماده سرو میباشد.
فوت آشپزی
حتما آب پیاز رنده شده را بگیرید تا کوفتهها ولو نشوند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست