یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

اسپاگتی با توپ‌های گوشتی


اسپاگتی با توپ‌های گوشتی

● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ کرده: ۵۰۰گرم
▪ پیاز رنده شده : ۲عدد
▪ اسپاگتی آبکش شده :۳۰۰گرم
▪ گوجه‌فرنگی رنده شده: ۲قاشق غذاخوری
▪ روغن زیتون: نصف پیمانه
▪ نمک، فلفل: به مقدار لازم
▪ ریحان …

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده:

۵۰۰گرم

پیاز رنده شده :

۲عدد

اسپاگتی آبکش شده :

۳۰۰گرم

گوجه‌فرنگی رنده شده:

۲قاشق غذاخوری

روغن زیتون:

نصف پیمانه

نمک، فلفل:

به مقدار لازم

ریحان تازه ریز شده :

چند برگ

جعفری ریز شده:

۱/۲ لیوان

رب‌گوجه‌فرنگی:

۲ قاشق غذاخوری

طرزتهیه

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، جعفری ریز شده، نمک و فلفل مخلوط کرده و با دست ورز دهید سپس از مایه گوشتی به اندازه گلوله‌های نامنظم کوچکی برداشته در دست گرد کنید و در ماهیتابه سرخ کنید. برای تهیه سس ابتدا پیاز را همراه با کمی روغن در ماهیتابه سرخ کنید سپس گوجه‌فرنگی رنده شده را به آن اضافه کرده و مقداری نمک، فلفل و آب به آن اضافه کرده و بگذارید روی حرارت تا کمی بجوشد سپس ۲قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی به سس اضافه کرده و صبر کنید روی حرارت کمی غلیظ شود. توپ‌های گوشتی را همراه با اسپاگتی آبکش شده به سس اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم و در مرحله آخربا ریحان تزیین می‌کنیم. حال غذای محبوب ما آماده سرو می‌باشد.

فوت آشپزی

حتما آب پیاز رنده شده را بگیرید تا کوفته‌ها ولو نشوند.