دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
نکاتی برای انواع سسها
بهطور کلی سس برای تکمیل طعم غذا است و باید برای تهیه آن نهایت دقت را نمود تا نتیجه مطلوب بدست آید، آب گوشت و اسانسی که برای خوشمزهتر کردن سسها مصرف میشود باید طعم و عطر غذا را تغییر ندهد، مثلاً سسی که روی گوشت یا مرغ داده میشود نباید بوی ماهی بدهد و برعکس. در اینصورت برای هر نوع گوشت یا پرنده و ماهی بهتر است از آب همان نوع گوشت در تهیه سس آن استفاده نمود.
برای عطر سسها نیز میتوانیم از انواع سبزیها معطر مانند ، کرفس، جعفری، نعناع، ترخان، ریحان و امثال آنها استفاده کنیم. حرارتی که سس روی آن تهیه میشود باید ملایم باشد و سسهائی که برای غلظت آرد مصرف میشود. باید در مقع ریختن آب یا آب گوشت یا شیر مرتب آن را بههم زد تا سس گلوله نشود و نرم و لطیف گردد، به غلظت سس باید توجه کرد که نه زیاد سفت شود و نه زیاد شل، کره یا خامهای که در سسها مصرف میشود باید در اواخر طبخ با سس مخلوط شود، مگر اینکه لازم باشد آرد را در کره سرخ نمود در اینصورت کره را باید قبلاً داغ کرد و بعد آرد را با آن یرخ نمود، ظرفی که سس را در آن تهیه میکنیم باید لعابی و اندازه آن متناسب با مقدار سس باشد.
بهطور کلی سس در تهیه غذا جای مهمی دارد. فرانسویها میگویند غذا بدون سس مثل نامه بدون امضاء بیارزش است.
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم پزشکیان قالیباف انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
قتل شهرداری تهران پلیس تهران هواشناسی آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی محیط زیست عربستان سیل بارش باران
دولت سیزدهم همراه اول نمایشگاه الکامپ قیمت دلار قیمت خودرو دلار قیمت طلا حقوق بازنشستگان خودرو بازار خودرو بورس بازنشستگان
علیرضا قربانی تخت جمشید کنسرت سینما سینمای ایران بازیگر تلویزیون رسانه ملی کتاب موسیقی سریال شهید
هوش مصنوعی وزیر علوم دانش بنیان ماهواره باتری تراشه
رژیم صهیونیستی ترکیه غزه اسرائیل جو بایدن فلسطین آمریکا روسیه جنگ غزه دونالد ترامپ لبنان ترامپ
یورو 2024 پرسپولیس استقلال فوتبال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند باشگاه استقلال بازی آلمان نقل و انتقالات تیم ملی آلمان
الکامپ ربات موبایل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور گوگل اینترنت فناوری فیبر نوری
سرطان سکته مغزی ویتامین قند خون ریزش مو