پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
چند نکته پیازی
پیاز دارای خواصی است که با تفت دادن آن در روغن از دست میروند ولی با این وجود نمیتوان آن را از غذا حذف کرد زیرا در بیشتر خورشتهای ایرانی اولین کار سرخ کردن پیاز است.
در واقع طمعدهی پیاز داغ به غذا و سابقه دیرینش در آشپزی ایرانی باعث بقای آن شده است. بنابراین پوست کندن و خرد کردن و سرخ کردنش در روغن، کار وقتگیری است که هر روز اشک بانوان محترم را در میآورد. برای اینکه شما هر روز مجبور به طی همه این مراحل نباشید، میتوانید مقدار زیادی پیاز داغ یک جا درست کنید و آن را در فریزر نگهداری کنید بدون آنکه نگران از دست رفتن ویتامینهای پیاز در اثر انجماد باشید زیرا که یک بار آنها را در اثر سرخ شدن از دست داده است.
ـ قبل از پوست کندن، پیازها را در آب بریزید. هم پوست کندنش راحتتر است و هم کمتر باعث سوزش چشم میشود.
ـ برای خرد کردن پیاز و سایر سبزیجات، حتماً از تخته سبزی خردکنی استفاده کنید. این کار باعث تسریع در کار شما خواهد شد.
ـ برای تشخیص پیاز شیرین شست خود را کمی روی پیاز بفشارید. پیازهای نرمتر، آبدارترند، لایههای آنها ضخامت بیشتری دارند و چشم را کمتر میسوزانند.
ـ نوشیدن آب پیاز جوشیده شده برای درمان سرفه موثر است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل روز معلم معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس حجاب شهید مطهری
تهران هواشناسی سلامت شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سازمان هواشناسی قتل دستگیری
بانک مرکزی خودرو ارز قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا دلار سایپا بازار خودرو کارگران تورم
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین آمریکا چین روسیه حماس نوار غزه عربستان اوکراین نتانیاهو
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه قهوه صبحانه بارداری