دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

استیك شكم پر


استیك شكم پر

● مواد لازم برای ۳ نفر:
▪ استیك فیله گوشت گاو : ۶ لایه،
▪ گوشت چرخ كرده : ۱۲۵ گرم،
▪ فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : ۱عدد،
▪ نان سوخاری : ۱ پیمانه،
▪ ژامبون خرد شده : ۲ لایه،
▪ پیاز خرد شده : ۲ …

مواد لازم برای ۳ نفر:

استیك فیله گوشت گاو :

۶ لایه،

گوشت چرخ كرده :

۱۲۵ گرم،

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :

۱عدد،

نان سوخاری :

۱ پیمانه،

ژامبون خرد شده :

۲ لایه،

پیاز خرد شده :

۲ عدد،

نعناع خرد شده :

۱ قاشق غذا خوری ،

تخم مرغ كمی زده شده :

۱ عدد،

آرد :

معمولی به میزان كافی،

كره :

۹۰ گرم،

روغن :

۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

اول از همه دستانتان را خوب با آب و صابون بشویید د بعد با استفاده از چاقویی تیز گوشت را به صورت لایه های تقریبا باریك می بریم روی استیك ها یك لایه نایلون می گذاریم و با گوشتكوب میخ دار استیك ها را می كوبیم تا نازك بشوند گوشت چرخ كرده ، فلفل ، آرد سوخاری ، ژامیون ، پیاز خرد شده ، نعناع و تخم مرغ را در كاسه ای با هم مخلوط می كنیم ۲ قاشق غذا خوری از این مخلوط را روی هر لایه گوشت می ریزیم سپس آن را می پیچیم و به صورت لوله ای در می آوریم و برای اطمینان بیشتر با یك خلال آن را محكم می كنیم و در آرد می غلتانیم ، كره و روغن را در ماهیتابه آب می كنیم و گوشت ها را یكی یكی درون ماهیتابه می گذاریم و مرتب زیر و رو می كنیم تا كاملا نرم و پخته بشوند و به رنگ طلایی در بیایند بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بپزند بعد آن را از روغن دربیاورید و بگذارید روغن اضافی شان كشیده بشود دغذا آماده است .