سه شنبه, ۱۹ تیر, ۱۴۰۳ / 9 July, 2024
کتلت سیب زمینی و اسفناج
![کتلت سیب زمینی و اسفناج](/web/imgs/16/11/3lirg1.jpeg)
کتلت سیب زمینی و اسفناج یک غذای ساده و البته کامل است. مواد اصلی آن را سیب زمینی، اسفناج و تخم مرغ تشکیل می دهند. هر کدام از این موارد دارای یکی از عناصری است که غذا را تبدیل به گزینه ای سالم می کنند. ترکیب کربوهیدرات، پروتئین و فیبر. یعنی می توانید پس از خوردن یک وعده تا مدت زمانی طولانی احساس سیری کنید، قند خونتان به صورت ناگهانی بالا نخواهد رفت و متعادل و ثابت می ماند.
همچنین اسفناج دارای آهن است و تخم مرغ نیز مواد مغذی بسیار زیادی از جمله زینک دارد که برای سلامتتان ضروری هستند. دیگر از یک غذا چه می خواهید؟ کتلت اسفناج و سیب زمینی را به عنوان صبحانه، ناهار یا شام می توانید میل کنید و لازم نیست آن را محدود به یک وعده خاص نمایید.
مواد لازم:
دو عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و برش خورده به قطعات 2.5 سانتی
نمک
یک چهارم فنجان پودر سوخاری
دو قاشق چای خوری پودر سیر
یک قاشق چای خوری فلفل
یک قاشق چای خوری نمک طعم دار
2 عدد تخم مرغ بزرگ، که مقداری هم زده شده باشند
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون، بعلاوه مقداری بیشتر برای سرخ کردن
285 گرم اسفناج خرد شده
طرز تهیه:
1-سیب زمینی ها را در یک قابلمه متوسط قرار دهید و رویشان را با آب سرد نمک دار بپوشانید. آب را به جوش بیاورید و شعله را تا درجه متوسط کاهش دهید، سپس اجازه دهید سیب زمینی ها تا زمانی که نرم شوند بجوشند، حدود 15 تا 20 دقیقه. خوب خشکشان کنید و سپس دوباره به قابلمه برگردانید. روی حرارت متوسط به مدت 1 تا 2 دقیقه قرارشان دهید تا خوب خشک شوند. سپس سیب زمینی ها را با گوشت کوب تبدیل به پوره سیب زمینی کنید.
2-در یک کاسه متوسط، پودر سوخاری، پودر سیر، نمک و نمک طعم دار را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها و یک قاشق غذا خوری روغن را نیز اضافه کنید و بهم بزنید. ترکیب تخم مرغ و اسفناج ها را به سیب زمینی اضافه کنید سپس آنقدر بهم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
3-به صورت دسته ای کار کنید، دو قاشق غذا روغن را در در ماهی تابه ای بزرگ روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید تا زمانی که به جلز و ولز بیفتد. موادی را که دارید تبدیل به 30 قسمت کنید با یک کفگیر قسمت هایی که جدا کرده اید را صاف کنید مواظب باشید زیاد به یکدیگر نزدیک نباشند تا نچسبند. هر سمت کتلت هایی که درست کرده اید را 2 تا 3 دقیقه بپزید تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی در بیایند. دوباره این کار را تکرار کنید و هر بار کمی روغن اضافه کنید. کتلت ها را پس از پخت روی یک دستمال کاغذی قرار دهید و تا گرم هستند سرو کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای 30 عدد کتلت است. هر وعده از این غذا شامل دو عدد کتلت می شود.
اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده می باشد.
کالری: 79
چربی در یک وعده: 5 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 1 گرم
پروتئین در یک وعده: 2 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 6 گرم
فیبر در یک وعده: 1 گرم
کلسترول در یک وعده: 21 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 194 میلی گرم
مسعود پزشکیان پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات سعید جلیلی دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 دولت سیزدهم سیاست ایران رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
آتش سوزی تب دنگی تهران هواشناسی آلودگی هوا پلیس قتل شهرداری تهران کنکور سازمان هواشناسی محیط زیست قوه قضاییه
خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو ایران خودرو بازار خودرو بورس دلار واردات خودرو بازار سرمایه قیمت سکه
محرم عاشورا سینما امام حسین دفاع مقدس سینمای ایران کربلا امام حسین (ع) تلویزیون کتاب رسانه ملی سریال
وزارت علوم کنکور ۱۴۰۳ سازمان ملی سنجش جهاد دانشگاهی دانش بنیان فضا
روسیه رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه فرانسه آمریکا حماس جو بایدن ترکیه چین دونالد ترامپ
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر خوان کارلوس گاریدو علیرضا بیرانوند باشگاه استقلال انگلیس
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری اینترنت اینستاگرام ناسا آیفون شیائومی سامسونگ نوآوری گوگل
سرطان موبایل کودک تب دانگ گرمازدگی پارکینسون عشق پوکی استخوان صبحانه