شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

نگهداری جعفری و گشنیز


نگهداری جعفری و گشنیز

مدت زمان نگهداری سبزیجات تازه در دمای اتاق یا یخچال کوتاه است و پس از گذشت یک تا دو روز، رنگ برگ‌ها تغییر کرده یا خشک می‌شوند. با استفاده از روش‌های ساده برگ سبزیجات مانند جعفری …

مدت زمان نگهداری سبزیجات تازه در دمای اتاق یا یخچال کوتاه است و پس از گذشت یک تا دو روز، رنگ برگ‌ها تغییر کرده یا خشک می‌شوند. با استفاده از روش‌های ساده برگ سبزیجات مانند جعفری یا گشنیز به مدت دو تا سه هفته، تازه باقی خواهند ماند.

ظرف شیشه‌ای استوانه‌ای شکلی را تا نیمه از آب پر کنید و ساقه‌های گیاه را درون آب قرار دهید. سپس با استفاده از روکش پلاستیکی، برگ‌ها را کاملاً بپوشانید. برگ‌های جعفری و ریحان بهتر است در دمای اتاق نگهداری شوند زیرا سرما باعث از بین رفتن برگ‌ها می‌شود. آب گلدان یا ظرف شیشه‌ای باید هرچند روز یکبار عوض شود.

برگ‌های گشنیز را می‌توان در فریزر نگهداری کرد. برگ‌ها را از ساقه جدا کرده و آنها را در یک کیسه پلاستیکی ریخته و در فریزر نگهداری کنید. با این روش برگ‌ها به مدت دو تا سه هفته تازه باقی خواهند ماند و خواص آنها حفظ می‌شود.