چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
دسر تازه هلو
مواد لازم:
پودر قند:
دو سوم پیمانه
کره:
۲۲۶ گرم
بیسکویت دیجستیو (یا هر نوع بیسکویت دیگر خرد شده:
۲ بسته
هلوی متوسط، برش زده:
۱۲عدد
شیرعسل:
یک قوطی
آب لیمو ترش:
نصف پیمانه
خامه:
یک پاکت
طرز تهیه:
بیسکویت، پودر قند و کره را باهم مخلوط کنید و در ظرف مناسبی پهن کنید. مقداری از آن را برای روی دسر کنار بگذارید. خامه را با کمی وانیل و پودر قند هم بزنید تا فرم بگیرد. شیرعسل و آب لیمو را باهم مخلوط کنید. هلوها را روی لایه بیسکویت قرار دهید، مخلوط شیر و لیمو و سپس خامه را روی آن بریزید و سپس باقی ماند خرده بیسکویت ها را روی دسر بپاشید. پس از تهیه این دسر سبک و تازه باید طی ۲۴ساعت آن را مصرف کنید.
ارزش هر ۱۰۰گرم هلو:
کالری:
۴۶
کلسیم:
۸ میلی گرم
فسفر:
۲۲ میلی گرم
قند:
۹ گرم
آهن:
۰.۶ میلی گرم
پتاسیم:
۳۱۰میلی گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست