یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

دسر تازه هلو


دسر تازه هلو

مواد لازم:
▪ پودر قند: دو سوم پیمانه
▪ کره: ۲۲۶ گرم
▪ بیسکویت دیجستیو (یا هر نوع بیسکویت دیگر خرد شده: ۲ بسته
▪ هلوی متوسط، برش زده: ۱۲عدد
▪ شیرعسل: یک قوطی
▪ آب لیمو ترش: نصف پیمانه …

مواد لازم:

پودر قند:

دو سوم پیمانه

کره:

۲۲۶ گرم

بیسکویت دیجستیو (یا هر نوع بیسکویت دیگر خرد شده:

۲ بسته

هلوی متوسط، برش زده:

۱۲عدد

شیرعسل:

یک قوطی

آب لیمو ترش:

نصف پیمانه

خامه:

یک پاکت

طرز تهیه:

بیسکویت، پودر قند و کره را باهم مخلوط کنید و در ظرف مناسبی پهن کنید. مقداری از آن را برای روی دسر کنار بگذارید. خامه را با کمی وانیل و پودر قند هم بزنید تا فرم بگیرد. شیرعسل و آب لیمو را باهم مخلوط کنید. هلوها را روی لایه بیسکویت قرار دهید، مخلوط شیر و لیمو و سپس خامه را روی آن بریزید و سپس باقی ماند خرده بیسکویت ها را روی دسر بپاشید. پس از تهیه این دسر سبک و تازه باید طی ۲۴ساعت آن را مصرف کنید.

ارزش هر ۱۰۰گرم هلو:

کالری:

۴۶

کلسیم:

۸ میلی گرم

فسفر:

۲۲ میلی گرم

قند:

۹ گرم

آهن:

۰.۶ میلی گرم

پتاسیم:

۳۱۰میلی گرم