یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
دسر تازه هلو
مواد لازم:
پودر قند:
دو سوم پیمانه
کره:
۲۲۶ گرم
بیسکویت دیجستیو (یا هر نوع بیسکویت دیگر خرد شده:
۲ بسته
هلوی متوسط، برش زده:
۱۲عدد
شیرعسل:
یک قوطی
آب لیمو ترش:
نصف پیمانه
خامه:
یک پاکت
طرز تهیه:
بیسکویت، پودر قند و کره را باهم مخلوط کنید و در ظرف مناسبی پهن کنید. مقداری از آن را برای روی دسر کنار بگذارید. خامه را با کمی وانیل و پودر قند هم بزنید تا فرم بگیرد. شیرعسل و آب لیمو را باهم مخلوط کنید. هلوها را روی لایه بیسکویت قرار دهید، مخلوط شیر و لیمو و سپس خامه را روی آن بریزید و سپس باقی ماند خرده بیسکویت ها را روی دسر بپاشید. پس از تهیه این دسر سبک و تازه باید طی ۲۴ساعت آن را مصرف کنید.
ارزش هر ۱۰۰گرم هلو:
کالری:
۴۶
کلسیم:
۸ میلی گرم
فسفر:
۲۲ میلی گرم
قند:
۹ گرم
آهن:
۰.۶ میلی گرم
پتاسیم:
۳۱۰میلی گرم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
سیل یسنا تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون جهان صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون