سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

باسلوق


باسلوق

نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط می‌کنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن می‌کنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم.

مواد لازم:

نشاسته گل: ۱۵۰ گرم

آب: دوونیم پیمانه

جوهرلیمو: یک هشتم قاشق چای‌خوری

شکر رژیمی: یک و یک‌چهارم پیمانه (شکر معمولی: ۵۰۰ گرم)

پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ‌خوری

گلاب: دو قاشق سوپ‌خوری

پودر نارگیل: به مقدار لازم

مغز گردو: به مقدار لازم

مغر پسته: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط می‌کنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن می‌کنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم.

۲. شکر را در بقیه آب می‌ریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه می‌کنیم.

۳. مواد را خوب هم می‌زنیم تا غلیظ شود، گلاب را اضافه کرده و خاموش می‌کنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به اندازه یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل می‌ریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو می‌کنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن می‌ریزیم. در ظرف می‌چینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

فوت کوزه‌گری:

باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب می‌شود.