جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
حلیم بوقلمون
مواد لازم
گوشت بوقلمون ۴۰۰ گرم
نمك به مقدار لازم
كره ۵۰ گرم
دارچین به میزان لازم
شكر به میزان لازم
گندم پوست كنده ۵۰۰ گرم
چگونگی تهیه
ابتدا گندم را شب قبل خیس كرده سپس آب آن را خالی كرده و در قابلمه می ریزیم و گوشت بوقلمون را در این مرحله به گندم افزوده و درب قابلمه را قرار داده و صبر می كنیم تا گوشت كاملاٌ تغییر كند سپس به آن حدود ۴ برابر آب افزوده و كمی نمك اضافه می كنیم و حرارت را زیاد می كنیم تا مواد به جوش آید سپس حرارت را كم می كنیم و به مدت ۴ ساعت به آن زمان برای پخت می دهیم .
سپس گوشت را از حلیم بیرون آورده و حلیم را با گوشت كوب برقی می كوبیم سپس بعد از له شدن كامل حلیم گوشت را با دست ریش ریش كرده و به حلیم اضافه می كنیم بعد روی حلیم را با كره و دارچین و شكر تزئین می كنیم و آن را سرو می كنیم.
توجه :
به جای گوشت بوقلمون می توان از گوشت گوسفند و یا مرغ نیز استفاده كرد و برای تزئین می توان از زغفران حل شده و مخلوط پودر نارگیل و شكر نیز استفاده كرد.( برای ۱۰ نفر)
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
بنیامین نتانیاهو رهبر انقلاب انفجار مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت سیزدهم روز معلم معلمان دولت بابک زنجانی مجلس شهید مطهری
ایران هواشناسی بارش باران آتش سوزی هلال احمر قوه قضاییه تهران پلیس شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش فضای مجازی
سهام عدالت قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ایران خودرو کارگران
سریال نمایشگاه کتاب شهاب حسینی مسعود اسکویی تلویزیون تئاتر سینمای ایران سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس چین ترکیه نوار غزه انگلیس اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ
هوش مصنوعی گوگل کولر اپل همراه اول تلفن همراه تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب دیابت بیمه