جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

حلیم بوقلمون


حلیم بوقلمون

● مواد لازم
▪ گوشت بوقلمون ۴۰۰ گرم
▪ نمك به مقدار لازم
▪ كره ۵۰ گرم
▪ دارچین به میزان لازم
▪ شكر به میزان لازم
▪ گندم پوست كنده ۵۰۰ گرم
● چگونگی تهیه
ابتدا گندم را شب قبل خیس كرده …

مواد لازم

گوشت بوقلمون ۴۰۰ گرم

نمك به مقدار لازم

كره ۵۰ گرم

دارچین به میزان لازم

شكر به میزان لازم

گندم پوست كنده ۵۰۰ گرم

چگونگی تهیه

ابتدا گندم را شب قبل خیس كرده سپس آب آن را خالی كرده و در قابلمه می ریزیم و گوشت بوقلمون را در این مرحله به گندم افزوده و درب قابلمه را قرار داده و صبر می كنیم تا گوشت كاملاٌ تغییر كند سپس به‌ آن حدود ۴ برابر آب افزوده و كمی نمك اضافه می كنیم و حرارت را زیاد می كنیم تا مواد به جوش آید سپس حرارت را كم می كنیم و به مدت ۴ ساعت به آن زمان برای پخت می دهیم .

سپس گوشت را از حلیم بیرون آورده و حلیم را با گوشت كوب برقی می كوبیم سپس بعد از له شدن كامل حلیم گوشت را با دست ریش ریش كرده و به حلیم اضافه می كنیم بعد روی حلیم را با كره و دارچین و شكر تزئین می كنیم و آن را سرو می كنیم.

توجه :

به جای گوشت بوقلمون می توان از گوشت گوسفند و یا مرغ نیز استفاده كرد و برای تزئین می توان از زغفران حل شده و مخلوط پودر نارگیل و شكر نیز استفاده كرد.( برای ۱۰ نفر)