سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کیک کشمشی


کیک کشمشی

آرد را الک کنید. با استفاده از چنگال کره را به آرد اضافه و مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید.

مواد لازم:

آرد: یک و نیم پیمانه

کره نرم: ۵۶ گرم

شکر: ۴ قاشق غذاخوری

کشمش: یک سوم پیمانه

تخم مرغ: یک عدد

نمک: یک قاشق مرباخوری

شیر: کمتر از یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

آرد را الک کنید. با استفاده از چنگال کره را به آرد اضافه و مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید. شکر و کشمش را اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخم مرغ، نمک و شیر را با هم ترکیب کنید و هم بزنید و سپس به مواد آرد اضافه کنید. خمیر به دست آمده سفت خواهد بود. خمیر را روی سطحی که کمی آرد دارد با وردنه باز کنید و با استفاده از دهانه لیوان تمامی خمیر را گرد برش بزنید. ماهیتابه را کمی چرب کنید و هر ۲ طرف خمیرهای برش زده را تفت دهید.