چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه فریتاتای مکزیکی


مواد لازم فریتاتای مکزیکی


تخم مرغ بزرگ     10 عدد
نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم
روغن زیتون     3 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای     2 عدد
پیاز قرمز     1 عدد متوسط
پنیر چدار رنده شده     1 پیمانه
سرکه انگور     1 قاشق غذاخوری
کاهوی سالادی     1 بوته
سالسا      ½ پیمانه برای سرو


طرز تهیه فریتاتای مکزیکی

طرز تهیه فریتاتای مکزیکی


    در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را به همراه ½ قاشق غذاخوری نمک و ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه با همزن برقی مخلوط می کنیم. سپس آن را کنار می گذاریم. پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خرد می کنیم. در یک تابه کمی عمیق، 1 قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده را داخل آن می ریزیم و آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. 6 تا 8 دقیقه آنها را تفت می دهیم.
    تخم مرغ زده شده را روی آنها می ریزیم و مخلوط می کنیم و می گذاریم 1 دقیقه روی حرارت باشد. سپس پنیر رنده شده را روی آن می ریزیم. در تابه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم. فریتاتا در 15 دقیقه می پزد. پس از 15 دقیقه تابه را از روی حرارت بر می داریم.
    در حین اینکه فریتاتا در حال پختن است، در یک کاسه بزرگ، سرکه و 2 قاشق غذاخوری روغن را کاملاً مخلوط می کنیم. آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. سپس کاهو ها را کمی خرد می کنیم و روی آن می ریزیم و کمی مخلوط می کنیم. (در صورت دلخواه مراجعه به خشک کردن کاهو)
    فریتاتا را برش می دهیم و روی آن سالسا می ریزیم و با سالاد سرو می کنیم.


طرز تهیه فریتاتای مکزیکی

نکات تکمیلی در مورد فریتاتا

فریتاتا جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
فریتاتا را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فریتاتای مکزیکی


همچنین مشاهده کنید