دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

جوجه به سبک کشور مکزیک


جوجه به سبک کشور مکزیک

ابتدا کف یک ماهی تابه را با اسپری روغن چرب کنید. سپس روی فیله هاسیر خرد شده، نمک، فلفل و مقدار قابل توجهی زنجبیل بپاشید.

طرز تهیه جوجه به روش مکزیکی را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم:

فیله مرغ ۴ تکه

سیر خرد شده ۶ حبه خرد شده

نمک به مقدار لازم

فلفل به اندازه ایی که گوشت راتند کند

سس سالسا ۷ قاشق غذا خوری

زنجبیل به مقدار قابل توجه برای روی فیله ها

پنیر چدار رنده شده ۲۵۰ گرم

اسپری روغن

روش پخت جوجه مکزیکی

طرز تهیه:

۱. ابتدا کف یک ماهی تابه را با اسپری روغن چرب کنید.

۲. سپس روی فیله هاسیر خرد شده ، نمک ، فلفل و مقدار قابل توجهی زنجبیل بپاشید.

۳. فیله ها را در ماهی تابه بچینید و روی حرارت ملایم قراردهید تا رنگ آن تغییر کند .هر دو طرف فیله ها را کمی سرخ کنید.

۴. سپس آنها را از ماهی تابه بیرون بیاورید و در ظرف مناسب فر بچینید.

۵. روی آنها را سس سالسا بدهید و پنیر چدار را روی آنها بپاشید.

۶. ظرف را ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۳۷۵ درجه قرار دهید تا پنیر روی غذا ذوب شده و طلایی شود.

۷. بعد از بیرون آوردن از فر آنها را گرم با سالاد فصل میل کنید و لذت ببرید.