چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
جوجه به سبک کشور مکزیک
طرز تهیه جوجه به روش مکزیکی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم:
فیله مرغ ۴ تکه
سیر خرد شده ۶ حبه خرد شده
نمک به مقدار لازم
فلفل به اندازه ایی که گوشت راتند کند
سس سالسا ۷ قاشق غذا خوری
زنجبیل به مقدار قابل توجه برای روی فیله ها
پنیر چدار رنده شده ۲۵۰ گرم
اسپری روغن
روش پخت جوجه مکزیکی
طرز تهیه:
۱. ابتدا کف یک ماهی تابه را با اسپری روغن چرب کنید.
۲. سپس روی فیله هاسیر خرد شده ، نمک ، فلفل و مقدار قابل توجهی زنجبیل بپاشید.
۳. فیله ها را در ماهی تابه بچینید و روی حرارت ملایم قراردهید تا رنگ آن تغییر کند .هر دو طرف فیله ها را کمی سرخ کنید.
۴. سپس آنها را از ماهی تابه بیرون بیاورید و در ظرف مناسب فر بچینید.
۵. روی آنها را سس سالسا بدهید و پنیر چدار را روی آنها بپاشید.
۶. ظرف را ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۳۷۵ درجه قرار دهید تا پنیر روی غذا ذوب شده و طلایی شود.
۷. بعد از بیرون آوردن از فر آنها را گرم با سالاد فصل میل کنید و لذت ببرید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست