چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) جوجه کباب اسپانیایی


 طرز تهیه جوجه کباب اسپانیایی ( پینچوی مرغ )

مواد لازم

برای 4 نفر

پودر زیره نصف ق. چ

پودر تخم گشنیز نصف  ق. چ

سیر 2 حبه، ساطوری

پاپریکا یک  ق. چ

پودر آویشن نصف  ق. چ

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

سینه مرغ 500 گرم

نمک و فلفل 


طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) جوجه کباب اسپانیایی

طرز تهیه

 ادویه ها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.سینه مرغ را به اندازه مکعب های  2سانتی متر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخ های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم دهنده را روی آن بریزید. حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.

سیخ های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می کنید سیخ ها را در سینی فر نسوز چیده و 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد آن را بپزید.

می توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغ ها بدهید.پینچیتو مرغ یک کباب اسپانیایی می باشد.

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه جوجه کباب اسپانیایی

طرز تهیه جوجه کباب اسپانیایی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
طرز تهیه جوجه کباب اسپانیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) جوجه کباب اسپانیایی