شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

کیک یزدی


کیک یزدی

● مواد لازم:
▪ آرد سفید ۲۲۵ گرم(۲ پیمانه)
▪ شکر ۲۰۰ گرم(۱ پیمانه)
▪ روغن ۱۵۰ گرم(۱ پیمانه سرخالی)
▪ تخم مرغ ۴ عدد
▪ جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
▪ پکینگ پادر یک قاشق مرباخوری
▪ وانیل ۲/۱ …

مواد لازم:

آرد سفید ۲۲۵ گرم(۲ پیمانه)

شکر ۲۰۰ گرم(۱ پیمانه)

روغن ۱۵۰ گرم(۱ پیمانه سرخالی)

تخم مرغ ۴ عدد

جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

پکینگ پادر یک قاشق مرباخوری

وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری

شیر یا ماست یک پیمانه سرخالی

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم کمی بهم می زنیم بعد ظرف را در ظرف آب گرمی قرار می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا شکر حل شده مایه کمی گرم شود و بعد مایه را از آب خارج می کنیم و باز هم آنرا خوب بهم می زنیم تا مایه سرد شود و بعد آرد را می ریزیم و مخلوط می کنیم و جوش شیرین و پکینگ پادر و وانیل را در شیر یا ماست حل می کنیم و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ می ریزیم و در آخر کار کره را کمی می زنیم تا نرم و لطیف شود و آنرا به مایه اضافه می نماییم و مایه را در قالبهای کوچکی که قبلا چرب کرده ایم می ریزیم و قالبها را در سینی فر می چینیم و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۳ ربع ساعت قرار می دهیم. نانها باید پف کرده و طلایی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج می کنیم. ممکن است از قالبهای کوچک کاغذی که در شیرینی فروشیها موجود است استفاده کرد.



همچنین مشاهده کنید