جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

دسر لیمو


دسر لیمو

در فصل گرم تابستان، در یک روز پرکار خوردن یا نوشیدن مایعی خنک شما را سرحال می کند. برای این کار نیازی نیست هزینه زیادی بپردازید و مواد خوراکی و نوشیدنی خنک خریداری کنید؛ با کمی …

در فصل گرم تابستان، در یک روز پرکار خوردن یا نوشیدن مایعی خنک شما را سرحال می کند. برای این کار نیازی نیست هزینه زیادی بپردازید و مواد خوراکی و نوشیدنی خنک خریداری کنید؛ با کمی حوصله می توانید همان مواد را با کیفیتی بهتر و سالم تر در منزل تهیه کنید. در روزهای گرم تابستان شاید علاقه ای به روشن کردن فر و پختن کیک و بیسکویت نداشته باشید؛ بهتر است این دسر سرد را تجربه کنید.

مواد لازم:

یک پیمانه شکر،

یک پیمانه آب،

یک پیمانه آب لیمو،

پوست رنده شده یک عدد لیمو

یک قاشق ماس کاپونی، (نوعی پنیر خامه ای که می توان در منزل تهیه کرد)

طرز تهیه پنیرخامه ای کاپونی:

یک بسته پنیر خامه ای (۲۲۴ گرم)،

یک چهارم پیمانه خامه

۲ قاشق غذاخوری کره نرم را خوب مخلوط کنید و مورد استفاده قرار دهید. مواد اضافه را فریز کنید تا برای دفعات بعدی قابل استفاده باشد.

۱) یک ظرف متوسط را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

۲) شکر و آب را با هم به جوش بیاورید سپس به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید روی حرارت کم بجوشد تا شکر کاملا ذوب شود.

زیر ظرف را خاموش کنید و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.

۳) آب لیمو، پوست لیموی رنده شده و پنیر خامه ای را اضافه و خوب مخلوط کنید. در این مرحله، مخلوط به دست آمده را مزه کنید و در صورت نیاز، شکر بیشتری به آن بیفزایید.

۴) مواد به دست آمده را درون ظرفی که داخل فریزر قرار داده اید، بریزید و ظرف را دوباره داخل فریزر قرار دهید. هر یک ساعت ۳ دفعه ظرف را دربیاورید و هم بزنید تا یخ بشکند و به حالت نرم شده در بیاید. در صورت نیاز می توانید به جای ۳ بار، دفعات بیشتری این کار را تکرار کنید.