سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

سالاد تربچه و سیب زمینی


سالاد تربچه و سیب زمینی

سیب زمینی ها را در آب بپزید. سپس پوست آنها را جدا کرده و درشت خرد کنید.

مواد لازم:

برگ کاهو: 6 الی 8 عدد

جوانه تربچه: یک مشت

سیب زمینی پخته (خرد شده): 3 عدد

تربچه (خرد شده): 6 عدد

ترب سفید (حلقه حلقه شده): یک عدد

نمک: به مقدار لازم

مواد لازم سس:

ماست ساده: 4 قاشق سوپ خوری

خامه ترش: یک قاشق سوپ خوری

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

آب لیمو ترش: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را در آب بپزید. سپس پوست آنها را جدا کرده و درشت خرد کنید.

2. تب سفید را به خوبی شسته و سپس نازک حلقه حلقه کنید و روی آنها مقداری نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود.

3. برگ های کاهو را کف ظرف سرو چیده و سیب زمینی، تربچه و ترب سفید و جوانه ها را روی آنها قرار دهید.

4. سس را روی سالاد بریزید و بلافاصله سرو کنید.

5. برای تهیه سس تمامی مواد را با هم به خوبی مخلوط کرده تا صاف و یکدست شوند.