یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

زندگی را سخت نگیرید


زندگی را سخت نگیرید

روان‌شناسی می‌گوید: "سخت نگیرید، سخت نگیرید، سخت نگیرید." در این مقاله ده روشی را که توسط آن می‌توانید راحت‌تر زندگی کنید را طرح خواهیم کرد.
۱) شاید بهتر باشد که به موارد زیبای …

روان‌شناسی می‌گوید: "سخت نگیرید، سخت نگیرید، سخت نگیرید." در این مقاله ده روشی را که توسط آن می‌توانید راحت‌تر زندگی کنید را طرح خواهیم کرد.

۱) شاید بهتر باشد که به موارد زیبای کمی که در زندگی‌امان داریم و واقعا" از آن‌ها لذت می‌بریم، بیش‌تر توجه نشان دهیم تا این‌که دائم در تلاش به‌دست آوردن چیزهای بیش‌تری باشیم. برای به‌دست آوردن چیزهایی که واقعا" لازم ندارید، وقت زیادی نگذارید. مثلا" مواردی مانند لباس، وسایل منزل و سایر چیزهایی که واقعا" با آن‌ها خوشحال نیستید.

۲) در حال حاضر در بیش‌تر فروشگاه‌ها می‌توانید از کارت‌های بانکی استفاده کنید. سعی کنید که تنها از یک کارت بانکی استفاده نمایید و از تعدد آن‌ها خودداری کنید.

۳) سعی کنید که لباس‌های‌تان را در خانه بشویید تا از صرف وقت و پول‌تان در خشک‌شویی‌ها جلوگیری شود. تا به حال به این نکته توجه کرده‌اید که ماهانه چه مقدار هزینه‌ی خشک‌شویی پرداخت می‌کنید؟

۴) با استفاده از پیغام‌گیر فقط به تلفن‌هایی که دوست دارید پاسخ خواهید داد و وقت‌تان را برای کارهایی که دوست دارید، صرف می‌کنید.

۵) از کاه برای خودتان کوه نسازید. اجازه ندهید که هر موضوع جزیی و کم اهمیتی ذهن‌تان را مشغول کند. مثلا" اگر در لیوان شیرتان مویی افتاده است، آن‌را در بیاورید و بیرون بیندازید. به همین راحتی!

سعی نکنید که با به خاطر سپردن همه چیز به ذهن‌تان، فکرتان را مشغول کنید. می‌توانید هر چیزی را بنویسید و با مراجعه به یادداشت‌ها یادآوری کنید که چه کاری را باید انجام دهید.

۶) از سایرین برای انجام برخی کارها کمک بگیرید. مثلا" با تقسیم کارهای منزل در بین افراد خانواده، مسئولیت‌پذیری را در بین افراد توسعه دهید. این مورد تنها در بین افراد خانواده کارایی ندارد. در محل کارتان هم آن‌را امتحان کنید.

۷) سعی نکنید که با به خاطر سپردن همه چیز به ذهن‌تان، فکرتان را مشغول کنید. می‌توانید هر چیزی را بنویسید و با مراجعه به یادداشت‌ها یادآوری کنید که چه کاری را باید انجام دهید.

۸) اگر علاقه‌مند به دیدن برنامه‌ی خاصی از تلویزیون هستید و فرصت کافی ندارید، از کسی خواهش کنید که این برنامه را برای‌تان ضبط کند و هر زمانی که دوست دارید آن‌را ببینید. البته بدون آگهی بازرگانی!

۹) بدون مشورت با افراد خانواده، برای برنامه‌ای برنامه‌ریزی نکنید. اول سؤال و هم‌فکری کنید بعد برنامه‌ریزی.

۱۰) هر شب حدود ۱۰ دقیقه وقت بگذارید و برای روز بعد برنامه‌ریزی کنید. بنابراین صبح که از خواب بیدار می‌شوید برنامه‌اتان روشن است و می‌توانید به خوبی بر روی آن تمرکز کنید.