یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا
علاقه به غذاهای چرب ارثی است
![علاقه به غذاهای چرب ارثی است](/web/imgs/16/18/424a81.jpeg)
تیمی از محققان دانشگاه کمبریج با مطالعه روی 54 داوطلب، متوجه شدند کسانی که یک ژن خاص را دارند، بیش تر به خوردن غذاهای چرب تمایل نشان می دهند.
ژن مورد نظر MC4R است و گفته می شود از بین هر هزار نفر، یکی حامل نمونه معیوب این ژن است، ژنی که گرسنگی و اشتها و هم چنین نحوه سوختن کالری ها را کنترل می کند.
تغییر در MC4R رایج ترین دلیل ژنتیک چاقی شدید (چاقی ارثی) در انسان است.
در حقیقت، به نظر می رسد انسان ژن های مربوط به گرسنگی را در دوره قحطی تکامل داده و وقتی غذا هست، زیاد می خورد و ذخیره می کند تا در دوره قحطی به مشکل برنخورد. اما تغییر در ژن MC4R به این معنی است که حس گرسنگی، سیری ناپذیر می شود.
البته محققان تاکید می کنند، کسانی که چنین مشکل ژنتیکی دارند، برابر چاقی دست و پا بسته نیستند و می توانند با رژیم غذایی مناسب، خودشان را در امان نگه دارند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست