چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
مجله ویستا
علاقه به غذاهای چرب ارثی است
تیمی از محققان دانشگاه کمبریج با مطالعه روی 54 داوطلب، متوجه شدند کسانی که یک ژن خاص را دارند، بیش تر به خوردن غذاهای چرب تمایل نشان می دهند.
ژن مورد نظر MC4R است و گفته می شود از بین هر هزار نفر، یکی حامل نمونه معیوب این ژن است، ژنی که گرسنگی و اشتها و هم چنین نحوه سوختن کالری ها را کنترل می کند.
تغییر در MC4R رایج ترین دلیل ژنتیک چاقی شدید (چاقی ارثی) در انسان است.
در حقیقت، به نظر می رسد انسان ژن های مربوط به گرسنگی را در دوره قحطی تکامل داده و وقتی غذا هست، زیاد می خورد و ذخیره می کند تا در دوره قحطی به مشکل برنخورد. اما تغییر در ژن MC4R به این معنی است که حس گرسنگی، سیری ناپذیر می شود.
البته محققان تاکید می کنند، کسانی که چنین مشکل ژنتیکی دارند، برابر چاقی دست و پا بسته نیستند و می توانند با رژیم غذایی مناسب، خودشان را در امان نگه دارند.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی مناظره انتخاباتی مناظره قالیباف علیرضا زاکانی ایران پزشکیان
قتل محیط زیست ژاپن هواشناسی فضای مجازی سازمان هواشناسی آتش سوزی آلودگی هوا شهرداری تهران قوه قضاییه سلامت وزارت بهداشت
حقوق بازنشستگان بازنشستگان مسکن قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو دولت سیزدهم بانک مرکزی ایران خودرو خودرو قیمت سکه بازار خودرو
تهران سریال پایتخت میدان آزادی دزدان دریایی کارائیب تلویزیون رسانه ملی تئاتر سینمای ایران سینما فیلم
موبایل فضا
روسیه رژیم صهیونیستی اوکراین آمریکا غزه جنگ غزه فلسطین لبنان اتحادیه اروپا حزب الله لبنان چین حماس
پرسپولیس فوتبال یورو 2024 استقلال خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر جواد نکونام باشگاه استقلال علیرضا بیرانوند جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی دانش بنیان فناوری اپل عیسی زارع پور ناسا فیبرنوری
خواب سنگ کلیه افسردگی سبزیجات دیابت بارداری