دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

سوفله مرغ


سوفله مرغ

برای استفاده از مرغ باقی‌مانده و تهیه غذای جدید، راه‌های بسیاری وجود دارد که در زیر به چند نمونه از آنها اشاره می‌شود.
● مواد لازم برای چهار نفر
▪ یک فنجان مرغ خرد شده
▪ نصف فنجان …

برای استفاده از مرغ باقی‌مانده و تهیه غذای جدید، راه‌های بسیاری وجود دارد که در زیر به چند نمونه از آنها اشاره می‌شود.

مواد لازم برای چهار نفر

یک فنجان مرغ خرد شده

نصف فنجان ماکارونی پخته (استفاده از ماکارونی‌های طرح‌دار مناسب‌تر است)

نصف فنجان قارچ خرد شده و سرخ شده

دو قاشق چایخوری خرده نان که با کره نرم شده باشد

پنج قاشق چایخوری پنیر پارمسان رنده شده

مواد لازم برای تهیه سس

یک فنجان خامه

سه حلقه نازک پیاز

سه برگ جعفری تازه یا یک قاشق چایخوری جعفری خشک

یک عدد برگ بو

یک عدد گل میخک یا یک چهارم قاشق چایخوری پودر میخک

دو قاشق چایخوری کره

سه قاشق چایخوری آرد سفید

نمک و فلفل به مقدار کافی

کمی پودر جوز هندی یا جوزهندی رنده شده

طرز تهیه

برای تهیه سس، پیاز، جعفری، برگ‌بو و میخک را در خامه بریزید. کره را در ماهیتابه آب کرده و آرد را روی آن بریزید.

پس از تفت دادن آرد، مخلوط خامه را به آن اضافه کرده و بگذارید برای مدت سه دقیقه بپزد.

حال نمک، فلفل و جوز هندی را به آن اضافه کنید. مرغ، ماکارونی و قارچ را به سس اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.

ظرف فر را چرب کرده و ترکیب بالا را درون ظرف بریزید سپس خرده‌نان و پنیر پارمسان را روی آن بپاشید.

ظرف را برای مدت حدود ۱۵ دقیقه درون فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود.این غذا به صورت گرم مورد استفاده قرار می‌گیرد.