جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا

آش رشته


آش رشته

● مواد لازم:
▪ سبزی آش: ۱/۵ کیلو انواع سبزی شامل گشنیز،اسفناج،تره،شبید،جعفری. میزان اسفناج بیشتر باشد.
▪ رشته آش یک بسته
▪ نخود،عدس و لوبیا از هر کدام یک پیمانه
▪ کشک به میزان …

مواد لازم:

سبزی آش:

۱/۵ کیلو انواع سبزی شامل گشنیز،اسفناج،تره،شبید،جعفری. میزان اسفناج بیشتر باشد.

رشته آش یک بسته

نخود،عدس و لوبیا از هر کدام یک پیمانه

کشک به میزان لازم ۷۰۰گرم تا یک کیلوگرم

نعنا داغ و پیاز داغ به مقدار لازم

در صورت موجود بودن آب مرغ یا قلم گوساله

طرز تهیه:

نخود و لوبیا که از شب قبل خیس شده را می پزیم سپس عدس را نیز افزوده تا پخته شود. بعد سبزی خرد شده را افزوده تا بپزد. آب مرغ یا قلم را می ریزیم. در صورتیکه آب مرغ یا قلم استفاده نشود ۰/۵پیمانه روغن جامد به مواد می افزاییم. سپس رشته آش را افزوده تا بپزد.زردچوبه را همراه پیاز داغ افزوده بعد نعنا داغ را همراه کشک در آش اضافه می کنیم. با حرارت ملایم گذاشته تا آش جا بیفتد. آش را می توانید با کشک زرد و سفید، نعنا داغ و لوبیا چیتی تزیین کنید.

نکات مورد توجه:

۱) اگر کشک به آش می زنید نمک نریزید و اگر دوغ می ریزید به میزان لازم نمک بزنید.

۲) برای خوش رنگ شدن رشته آش، زردچوبه را همراه پیاز داغ به آش بیفزایید.

۳) آشی که می خواهید دوغ بزنید سفت برداشته و اگر کشک می زنید شل تر بردارید.

۴) اگر اسفناج در بازار نیست از برگ چغندر استفاده کنید.

۵) نعنا داغ را با روغن مایع تهیه نکنید چون وا می رود.

۶) برای تهیه کشک زرد، کشک را با زعفران و آب بجوشانید.

۷) تزیین کشک را با کیسه فریزر مثلثی شکل انجام دهید.