سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
پرخطرترین دامنههای اینترنتی در سال ۲۰۱۰
در شرایطی که به نظر میرسد هرساله مرور وب به مسالهای خطرناکتر تبدیل میشود، شاید شناخت و آشنایی با پرخطرترین دامنههای جهان در سال ۲۰۱۰ جالب باشد. به گزارش ایسنا، میانگین کلی سایتهای خطرناک از ۸/۵ درصد در سال ۲۰۰۹ به ۲/۶ درصد در سال ۲۰۱۰ رسیده است، در حالی که در سالهای ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸، صرفاً حدود ۱/۴ درصد از وبسایتها در رده قرمز (سایتهایی که باید از آنها دوری کرد) و زرد (سایتهایی که باید در استفاده از آنها احتیاط کرد) قرار داشتند. طبق گزارش مرکز امداد و هماهنگی رایانهای کشور (ماهر) که به نقل از شرکت امنیتی McAfee منتشر شده، با بررسی بیش از ۲۷ میلیون دامنه فعال اینترنتی، پرخطرترین دامنهها به شرح زیر معرفی شده است.
پرخطرترین دامنههای سطح اول
پسوند COM. پرترافیکترین دامنه سطح اول است؛ حدود ۳/۳۱ درصد از سایتهای متعلق به این دامنه، در زمره سایتهای پرخطر سال ۲۰۱۰ بوده و عنوان پرخطرترین دامنه سال ۲۰۱۰ را به این دامنه دادهاند. پیشتر این عنوان به دامنه CM. (کامرون) تعلق داشت که در سال جاری به مکان چهارم دامنههای پرخطر تنزل یافته است. در مقابل دامنه INFO. از مکان پنجم در سال ۲۰۰۹، به مکان دوم فهرست دامنههای پرخطر در سال ۲۰۱۰ حرکت کرده است. اروپا، خاورمیانه و آفریقا، هفت دامنه در میان ۲۰ دامنه پرخطر سال ۲۰۱۰ را به خود اختصاص دادهاند. شش دامنه از این مجموعه نیز به بخش آسیا- اقیانوسیه تعلق دارد. این در حالی است که دامنههای عمومی مانند NET. در مجموع پنج دامنه از ۲۰ دامنه پرخطر سال ۲۰۱۰ را تشکیل دادهاند. در بررسی خطر و منطقه خطر، میتوان چنین نتیجه گرفت که دامنههای عمومی و پشتیبانی شده، بیشترین میانگین خطر را دارا هستند. میانگین خطر این دامنهها (یعنی ۹/۷ درصد) از میانگین کلی بالاتر است. این در حالی است که دامنههای متعلق به آسیا و اقیانوسیه از میانگین ۱۳ درصد در سال گذشته به میانگین ۹/۴ درصد در سال جاری رسیدهاند. اما دامنه SG. که متعلق به کشور سنگاپور است، از مکان دهم دامنههای پرخطر در سال گذشته، به مکان هشتاد و یکم تغییر جایگاه داده است. دامنه VE. متعلق به کشور ونزوئلا نیز از جایگاه بیست و یکم دامنههای پرخطر در سال ۲۰۰۹ به جایگاه هشتاد و هشتم در سال ۲۰۱۰ رسیده است. همچنین دامنه PH. متعلق به کشور فیلیپین نیز از مکان ششم این فهرست در سال ۲۰۰۹، به مکان بیست و پنجم در سال ۲۰۱۰ تغییر کرده است. در این گزارش، صرفاً دامنههایی مورد بررسی قرار گرفتهاند که بیش از دو هزار نمونه سایت فعال از آن دامنه در دسترس بودهاند. اما در صورتی که تمامی دامنهها مورد بررسی قرار میگرفتند، احتمالاً دو دامنه دیگر نیز در مجموعه پنج دامنه پرخطر جهان قرار میگرفتند.
SN. متعلق به کشور سنگال؛ حدود ۳۳ درصد از سایتهای متعلق به این دامنه در مجموعه سایتهای پرخطر قرار دارند، بنابراین این دامنه در رده اول دامنههای پرخطر قرار میگیرد. این موضوع احتمالاً به این علت است که برای ثبت این دامنه هیچ نوع محدودیتی وجود ندارد. همچنین IO. حدود ۵/۱۱ درصد از سایتهای متعلق به این دامنه جزء سایتهای پرخطر هستند که باعث میشود این دامنه نیز در رده پنجم این فهرست قرار بگیرد. اما امنترین دامنه در سال ۲۰۰۹ یعنی GOV. (دولتی)، در سال جاری به رده بیست و سوم دامنههای پرخطر تغییر مکان داده است. تمامی سایتهای پرخطر متعلق به این دامنه، در رده «قرمز» قرار دارند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست