سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

۳۰ سالگی و برازندگی


۳۰ سالگی و برازندگی

آدم در ۲۰سالگی طوری درباره۳۰ سالگی‌اش حرف می‌زند که انگار فرسنگ‌ها از آن دور است: «من در ۳۰ سالگی میلیونر می‌شوم... من در ۳۰ سالگی ازدواج کرده‌ام و دو بچه‌دار... من در ۳۰ سالگی، زندگی‌ام …

آدم در ۲۰سالگی طوری درباره۳۰ سالگی‌اش حرف می‌زند که انگار فرسنگ‌ها از آن دور است: «من در ۳۰ سالگی میلیونر می‌شوم... من در ۳۰ سالگی ازدواج کرده‌ام و دو بچه‌دار... من در ۳۰ سالگی، زندگی‌ام کاملا تثبیت شده.....

اما۳۰ سالگی خیلی دزدکی به شما نزدیک می‌شود و ناگهان متوجه می‌شوید که ۳۰ ساله‌اید. من یک هفته است که ۳۰ ساله شده‌ام اما هنوز وقتی به آینه نگاه می‌کنم، نمی‌توانم خودم را ۳۰ ساله بببینم. هنوز وقتی از خواب بیدار می‌شوم، نمی‌توانم احساس کنم که۳۰ ساله شده‌ام اما این یک واقعیت است که من به۳۰ سالگی رسیده‌ام و هنوز نمی‌دانم که می‌خواهم با زندگی‌ام چه کنم. شاید شما هم در چنین احساس ناخوشایندی با من شریک باشید. اگر همین‌طور باشد، صفحه «موفقیت» این هفته برای‌تان خواندنی‌تر خواهد بود. در «موفقیت» این هفته، فهرستی از آدم‌های موفق جمع‌آوری شده که تا سن ۳۰ سالگی هنوز به روشنی راه خود را نیافته‌ و به موفقیت چشمگیری نرسیده بودند و حتی بعضی از آنها در حرفه‌ای کاملا متفاوت بوده‌اند یا تسلیم زندگی شده بودند اما همه‌شان بعد از این سن، راه خود را پیدا کردند و توانستند به موفقیت‌های بزرگی دست پیدا کنند.

سیلوستر استالونه:

از اغذیه‌فروشی تا کارگردانی

سیلوستر استالونه بعد از اینکه در سن ۲۰ سالگی نتوانست به موفقیت چندانی در حرفه بازیگری دست پیدا کند، با نوشتن یک فیلم‌نامه توانست به‌طور غیرقابل باوری جایگاه یک قهرمان ملی را کسب کند. یخ فیلم «راکی» خیلی زود گرفت و او را از یک سرپرست پیشخوان اغذیه‌فروشی به یک بازیگر و کارگردان حرفه‌ای تبدیل کرد.

هریسون فورد:

از نجاری تا بازیگری

هریسون فورد در ۳۰ سالگی در فیلم «دیوارنویس آمریکایی» درخشید ولی دستمزد بسیار کمی دریافت کرد؛ آنقدر کم که تصمیم گرفت که عطای این کار را به لقایش ببخشد و وارد دنیای سازه‌ها شود که منافع مالی بیشتری برای‌اش داشت. اما بعد از ۴ سال، او دوباره جورج لوکاس را ملاقات کرد و لوکاس نقش «هان‌مولو» را به اوپیشنهاد کرد تا این نجار موفق، مسیر موفقیت‌اش را در دنیای بازیگری ادامه دهد.

آندره بوچلی:

از وکالت تا موسیقی

او در تمام عمرش عاشق موسیقی و خوانندگی بود ولی هرگز به آن به چشم یک حرفه نگاه نمی‌کرد. آندره بوچلی بعد از دوران تحصیل دبیرستان در رشته حقوق در دانشگاه پیرا قبول شد و ادامه تحصیل داد. او که تا سن ۳۰ سالگی به‌عنوان یک وکیل کار می‌کرد، موسیقی را صرفا به عنوان یک تفریح ادامه داد تا اینکه در ۳۴ سالگی، در سال ۱۹۹۲ میلادی، در موسیقی کلاسیک به شهرت رسید.

جیمزجویس:

از خوانندگی تا نویسندگی

جویس در ۳۰ سالگی هم می‌نوشت ولی نوشته‌هایش را منتشر نمی‌کرد؛ چون او با صدای جذاب‌اش پول خوبی از خوانندگی به دست می‌آورد؛ با این حال، انتشار نخستین کتاب او (دوبلینی‌ها) در سن ۳۴ سالگی مسیر زندگی او را کاملا عوض کرد. این کتاب باعث شد جویس به طور حرفه‌ای به نویسندگی بپردازد. «دوبلینی‌ها» هنوز که هنوز است، به‌عنوان یکی از پیچیده‌ترین و زیباترین داستان‌های دنیا شناخته می‌شود.

سحر حبیبی