سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
اصول برقراری یک رابطه سفت و سخت
تمایل زیادی به صحبت با جمع ندارید و به ندرت برای شرکت در یک بحث داوطلب میشوید؟ حتی از ابراز عقیده در میان جمع هم خودداری میکنید و ارتباط برقرار کردن با دیگران یک استرس بزرگ برای شماست؟ اما اگر به توصیههای ما دقت کنید میبینید که دلیلی برای این استرسها وجود ندارد. نیازی نیست که در ارتباطاتتان خود را با دیگران مقایسه کنید بلکه میتوانید به شیوه خود وارد ارتباط با اطرافیانتان شوید و از اجتماعتان هم فاصله نگیرید. البته این نکتهها تنها به درد گوشهگیرها نمیخورد. اگر شما یک فرد اجتماعی و برون گرا هم باشید، یادگیری این ریزهکاریها باعث خواهد شد، در ارتباطاتتان موفقتر باشید.
● از تخصصتان کمک بگیرید
قرار نیست تغییر دادن رفتاری که یک عمر با آن زندگی کردهاید آسان باشد اما شما میتوانید از آسانترین مرحله، کار را شروع کنید و به این تنهایی پایان دهید. استفاده از تواناییها، تخصصها و دانشهایتان نخستین قدم شما میتواند باشد. اگر در جمعی حضور دارید که موضوع صحبتشان به تخصص شما ارتباط دارد، خود را وارد گفتوگویشان کنید و این میتواند بهترین و آسانترین شروع باشد. میتوانید از نظرات خود در مورد موضوعی که کاملا از آن آگاه هستید را ابراز کنید و با گفتن نکاتی که برای حاضران اهمیت دارد خود را مورد توجه قرار دهید.
● رابطهتان را محکمتر کنید
برای ساختن رابطهای عمیقتر پیش قدم شوید. مثلا میتوانید با گرفتن آدرس ایمیل، شماره همراه یا وبلاگ این شنوندههای نیمه غریبه، ارتباطتان را گسترش دهید. اگر شما در یک شبکه مجازی موضوعات مورد علاقهتان را به اشتراک بگذارید، میتوانید امکان یک صحبت مجازی با این دوستان تازه را ایجاد کنید. از طرف دیگر با یک پیامک گاهگداری یا ارسال یک ایمیل به این دوستان تازه نزدیکتر خواهید شد و از این طریق در دیدار دوباره آنها مشکل کمتری برای برقراری ارتباط خواهید داشت.
● خاطراتتان را بیرون بریزید
تجربههایتان را در دلتان نگه ندارید. آنها را با دیگران قسمت کنید، خاطراتی که ممکن است در ذهن شما انبار شده باشند، میتوانند موضوع جالبی برای این دوستیهای تازه باشند. اطرافیان شما دوست دارند شما را بیشتر بشناسند و از اینکه با شما افکار و موضوعات مشترکی دارند، اطمینان پیدا کنند. بهترین راه برای ایجاد این اعتماد متقابل و شناخت این است که خاطراتتان را با دیگران به اشتراک بگذارید. البته به بیراهه نروید. یادتان باشد که صحبتهای شما و خاطراتتان هم اولا باید جزو موضوعات مورد علاقه اطرافیانتان باشد و دوما به بحثهایی که در آن لحظه میکنید ارتباطی داشته باشد. البته اگر شما یک تازه وارد هستید از حرف زدنهای طولانی بپرهیزید و اجازه ندهید که با پرحرفی، طرفدارهایتان را در آن جمع از دست بدهید.
● شنوندهها را بشناسید
برای اینکه به یک جمع وارد شوید و این ورود برایتان موفقیت آمیز باشد، باید بیش از هر چیز آن جمع را بشناسید. شما کنار چه کسانی نشستهاید و چه حرفهایی میتواند برایشان یک خوراک خوب باشد. بیگدار به آب نزنید. صحبت از آخرین اخبار سیاسی برای جمعی که هیچ علاقهای به آن ندارند و تنها برای استراحت کردن و آرامش به مسافرت آمدهاند، صحبتی موفقیتآمیز نخواهد بود. قرار نیست شما گوینده اصلی باشید بلکه میتوانید در صحبتهای آنها مشارکت کنید و بعد از اینکه نوع نگاهشان به زندگی و موضوعاتی که میتواند برایشان جالب باشد را شناختید، خودتان هم وارد این بازار گفتوگو شوید.
● سراغ متخصص بروید
اگر احساس میکنید شما برای وارد شدن به گفتوگوهای جمعی تنها به این نصیحتها احتیاج ندارید و مشکلتان جدیتر از این است و همینطور اگر هنگام صحبت کردن با دیگران دچار اضطراب شدید، تپش قلب، تعریق یا سردی بدن میشوید باید هرچه زودتر از یک متخصص کمک بگیرید. اگر شما چنین علائمی را تجربه میکنید باید بگوییم که مشکل شما ندانستن راههای ورود به جمع نیست بلکه باید با کمک گرفتن از یک روانشناس و درصورت لزوم یک روانپزشک این اضطرابها را از خود دور کنید. شما با یک دوره درمان به طرزی باور نکردنی این هراسها را از دست خواهید داد و یکی از کسانی خواهید شد که همیشه حرفی برای گفتن دارد.
اگر هنگام صحبت کردن با دیگران دچار اضطراب شدید، تپش قلب، تعریق یا سردی بدن میشوید باید هرچه زودتر از یک متخصص کمک بگیرید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست