چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

شكار گرانی است, از دست ندهیدش


شكار گرانی است, از دست ندهیدش

سردمداران سیاسی اسرائیل در مدیریت این بحران دچار اشتباهاتی بس بزرگ شده اند و واقعا عاقلانه نیست كه دولت عبری تصمیماتی را اتخاذ كند كه از اجرای آن عاجز است

به دنبال ربوده شدن یك نظامی صهیونیست به نام "گلعاد شلیت"، كشورهای عربی و اروپایی از تمامی تلاش های دیپلماتیك خود برای آزادی وی استفاده كردند و هر بار به یك نام خواستار آزادی وی شدند ؛ یك بار به نام احترام به انسانیت و بشریت، البته بدون آنكه طرف فلسطینی هیچ چیزی را در مقابل دریافت كند و یك بار نیز به خاطر توقف حملات دشمن، ولی در این میان تنها چیزی كه هیچ بحثی از آن به میان نمی آورند، سرنوشت ۹۰۰۰ اسیر فلسطینی است كه به هیچ وجه مسئله اش به ذهن هیچ كدام از این میانجیگران خطور نمی كند.

بنیادهای اندیشه نظامی صهیونیست ها باعث شد كه آنان، خواسته های مبارزان فلسطینی كه آزادی ۱۰۰۰ اسیر زن، كودك و بیمار فلسطینی در مقابل آزادی سرباز صهیونیست بود، را رد كنند تا با این كار خود منطقه را به دریای خون مبدل سازند.

آری! سیاستمداران رژیم صهیونیستی و ژنرال های كودن و خشك مغز این رژیم تنها یك زبان را می فهمند كه آن هم زبان جنگ، خونریزی و كشتار است و صد البته كه سال های زیادی است كه این زبان را برای خود برگزیده اند و به این قاعده ایمان دارند كه "هر چه بیشتر خون فلسطینیان را بریزی، جایگاه بهتری در جامعه صهیونیست خواهی یافت."

با وجود تمامی این مسائل، تقاضاها در جامعه صهیونیستی برای استفاده از راهكار گفتگو با حماس جهت حل ماجرای سرباز ربوشده شده افزایش یافت.

مسئله ربوده شدن سرباز صهیونیست از همان لحظات آغازین، تنش شدیدی را در روابط میان سران و فرماندهان ارشد رژیم اشغالگر قدس با خود به همراه داشت به گونه ای كه هر كدام انگشت اتهام و تقصیر را به سمت دیگری نشانه می گرفت و عبارت هایی نثار طرف مقابل می كرد كه نشانگر تفكر و خوی وحشی گری صهیونیست ها و تلاش شان برای رفع مسئولیت از خود بود. مسئله به اینجا نیز ختم نشد و بر اساس گزارش هایی كه توسط روزنامه عبری زبان "معاریو" انتشار یافت، اختلافات شدیدی میان اولمرت و وزیر امنیت در رابطه با این مسئله درگرفت.

روزنامه مذكور همچنین به نقل از یك منبع بلندپایه نظامی در ارتش رژیم اشغالگر قدس اعلام كرد: "سردمداران سیاسی اسرائیل در مدیریت این بحران دچار اشتباهاتی بس بزرگ شده اند و واقعا عاقلانه نیست كه دولت عبری تصمیماتی را اتخاذ كند كه از اجرای آن عاجز است."

با وجود آنكه رسانه های مختلف در مورد میانجیگری مصر برای حل مسئله سرباز ربوده شده خبر می دادند و می گفتند كه رئیس جمهور مصر قصد دارد به عنوان واسطه، مستقیما با حماس وارد مذاكره شود و حماس نیز به صورت مشروط با آزادی سرباز ربوده شده موافقت كرده است، ولی بعدها عكس مسئله به اثبات رسید و پایگاه اینترنتی "یدیعوت آهارانوت" به نقل از یك منبع در دفتر نخست وزیری رژیم اشغالگر قدس، عباراتی را كه مبارك در گفتگو با روزنامه "الاهرام" بر زبان جاری ساخته بود، رد كرد. مبارك گفته بود كه مصر از اسرائیل خواسته است تا در جریان دیدار عمر سلیمان، برجسته ترین چهره امنیتی مصر، به منظور حل بحران موجود، حملات خود را متوقف سازد.

در همین حال، روز جمعه از دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر رسید كه دولت عبری با شروط تعیین شده از سوی حماس برای آزادی صهیونیست ربوده شده مخالفت نكرده است.

جنبش حماس و دیگر گروه های مبارز فلسطینی در ماجرای ربوده شدن سرباز صهیونیست تاكید كردند كه شاخه نظامی و سیاسی جنبش حماس در این باره توافق نظر كامل دارند و كاملا با آزادی مفت و مجانی سرباز صهیونیست مخالفند.

ضمنا شمار زیادی از ناظران و تحلیلگران سیاسی از "مردان مقاومت" خواستند تا سرباز فلسطینی را مفت و مجانی تحویل دشمن ندهند و تاكید كردند: "تلاش زیادی را برای صید این شكار گرانبها به كار برید و به هیچ وجه نباید بدون گرفتن بهای شكار آزادش كنید."

بحران سرباز صهیونیست همچنان ادامه دارد و در كنار آن دشمن نیز به تجاوزات خود تداوم می بخشد، ولی این مقاومت است كه در نهایت پیروز می شود و این اشغالگران هستند كه در نهایت شكست نصیب شان خواهد شد.

نوشته: عادل زعرب

منبع:مركز اطلاع رسانی فلسطین