دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
نودل و میگوی تند
مواد لازم :
نودل:
۲۰۰ گرم
روغن کنجد:
یک قاشق غذاخوری
تخممرغ زده شده:
۲ عدد
فلفل قرمز خرد شده:
یک عدد
زنجبیل:
به میزان لازم
میگوی پختهشده:
۴۵۰ گرم
سویا سس:
یک قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده:
یک دسته
نعنای خرد شده:
یک دسته
بادام زمینی بو داده:
یک کف دست
آب لیمو:
یک عدد
روش تهیه
۱) نودلها را طبق دستوری که روی پاکت آن نوشته شده پخته، آبکشی کنید و کنار بگذارید.
۲) روغن کنجد را در یک ماهیتابه گرم کنید و تخممرغهای زده شده را داخل آن بریزید. تخممرغها را خوب کف ماهیتابه بریزید تا حالت املت پیدا کند. حدود یک تا ۲ دقیقه بگذارید سرد شود و سپس طرف دیگر را بهمدت یک دقیقه بپزید. بعد آن را خلالی خرد کنید.
۳) فلفل و زنجبیل را درون یک ماهیتابه بریزید و حدود یک تا ۲ دقیقه سرخ کنید و بعد نودلها، میگو و تخممرغ را اضافه کنید. این مواد را داخل سویا سس بریزید و حدود یک دقیقه سرخ کنید.
۴) مواد را درون سبزیهای خرد شده بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید.
۵) همه مایه را درون ظرفی ریخته، بادامزمینیها را روی آن بریزید و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست