پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

نودل و میگوی تند


نودل و میگوی تند

● مواد لازم :
▪ نودل: ۲۰۰ گرم
▪ روغن کنجد: یک قاشق غذاخوری
▪ تخم‌مرغ زده شده: ۲ عدد
▪ فلفل قرمز خرد شده: یک عدد
▪ زنجبیل: به میزان لازم
▪ میگوی پخته‌شده: ۴۵۰ گرم
▪ سویا سس: یک قاشق غذاخوری
▪ …

مواد لازم :

نودل:

۲۰۰ گرم

روغن کنجد:

یک قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ زده شده:

۲ عدد

فلفل قرمز خرد شده:

یک عدد

زنجبیل:

به میزان لازم

میگوی پخته‌شده:

۴۵۰ گرم

سویا سس:

یک قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده:

یک دسته

نعنای خرد شده:

یک دسته

بادام زمینی بو داده:

یک کف دست

آب لیمو:

یک عدد

روش تهیه

۱) نودل‌ها را طبق دستوری که روی پاکت آن نوشته شده پخته، آبکشی کنید و کنار بگذارید.

۲) روغن کنجد را در یک ماهی‌تابه گرم کنید و تخم‌مرغ‌های زده شده را داخل آن بریزید. تخم‌مرغ‌ها را خوب کف ماهی‌تابه بریزید تا حالت املت پیدا کند. حدود یک تا ۲ دقیقه بگذارید سرد شود و سپس طرف دیگر را به‌مدت یک دقیقه بپزید. بعد آن را خلالی خرد کنید.

۳) فلفل و زنجبیل را درون یک ماهی‌تابه بریزید و حدود یک تا ۲ دقیقه سرخ کنید و بعد نودل‌ها، میگو و تخم‌مرغ را اضافه کنید. این مواد را داخل سویا سس بریزید و حدود یک دقیقه سرخ کنید.

۴) مواد را درون سبزی‌های خرد شده بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید.

۵) همه مایه را درون ظرفی ریخته، بادام‌زمینی‌ها را روی آن بریزید و سرو کنید.