پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
نودل و میگوی تند
مواد لازم :
نودل:
۲۰۰ گرم
روغن کنجد:
یک قاشق غذاخوری
تخممرغ زده شده:
۲ عدد
فلفل قرمز خرد شده:
یک عدد
زنجبیل:
به میزان لازم
میگوی پختهشده:
۴۵۰ گرم
سویا سس:
یک قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده:
یک دسته
نعنای خرد شده:
یک دسته
بادام زمینی بو داده:
یک کف دست
آب لیمو:
یک عدد
روش تهیه
۱) نودلها را طبق دستوری که روی پاکت آن نوشته شده پخته، آبکشی کنید و کنار بگذارید.
۲) روغن کنجد را در یک ماهیتابه گرم کنید و تخممرغهای زده شده را داخل آن بریزید. تخممرغها را خوب کف ماهیتابه بریزید تا حالت املت پیدا کند. حدود یک تا ۲ دقیقه بگذارید سرد شود و سپس طرف دیگر را بهمدت یک دقیقه بپزید. بعد آن را خلالی خرد کنید.
۳) فلفل و زنجبیل را درون یک ماهیتابه بریزید و حدود یک تا ۲ دقیقه سرخ کنید و بعد نودلها، میگو و تخممرغ را اضافه کنید. این مواد را داخل سویا سس بریزید و حدود یک دقیقه سرخ کنید.
۴) مواد را درون سبزیهای خرد شده بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید.
۵) همه مایه را درون ظرفی ریخته، بادامزمینیها را روی آن بریزید و سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران روز معلم آمریکا معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم حجاب شهید مطهری شورای نگهبان
تهران زلزله هواشناسی معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت دلار دلار ایران خودرو قیمت طلا سایپا کارگران بازار خودرو تورم قیمت
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی تئاتر
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل جنگ غزه چین روسیه نوار غزه حماس عربستان ترکیه اوکراین
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری